JoroDH написа:Къде в България се продават чашки Dartmoor Blaze или Dartmoor Flash ?
Виж тук може да има нещо полезно: viewtopic.php?t=105889
JoroDH написа:Къде в България се продават чашки Dartmoor Blaze или Dartmoor Flash ?

martinl написа:JoroDH написа:Къде в България се продават чашки Dartmoor Blaze или Dartmoor Flash ?
Виж тук може да има нещо полезно: viewtopic.php?t=105889
mbikerX написа:И още един въпрос![]()
. Рамка Drag Climber за какъв декланшор е ? Смисъл горно или долно обтягане ??

vvvaaal написа:mbikerX написа:И още един въпрос![]()
. Рамка Drag Climber за какъв декланшор е ? Смисъл горно или долно обтягане ??
За горно е.
Ozzie написа:@Чичка
Разликата е в типа люлеене - единия тип са с горно люлеене, другия с долно.
Кое ще си вземеш, зависи от рамката ти.
Пък вече дали ХТ или ХТR... Ми аз залагам на ХТ. Достатъчно надежден е, а пък за няколко грама надолу да плащаш двойна цена няма смисъл, освен ако не те е пернала съчмата мно'о яко.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Един бърз въпрос..колкото е и кратък, толкова е и тъп..![]()
Проблем ли е за монтирането на диска (Avid G3 185 ) да се ползват хромникелови болтове с имбусна глава, а не с торкс.Всмисъл главата едва ли е проблем, тъй като е същата като на оригиналните болтове.Притеснява ме, че стандартните са стоманени(черни), а новите които искам да сложа са хромникелови (сребристи).Ще има ли проблем относно здравината.Наистина си нямам идея и затова искам съвет.![]()
П.П сменям ги защото оригиналните са с опасани глави а и загубих 2 от тях..
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
TTT15 написа:осезаема ли е разликата при касета с 8 зъбни блока от такава с 9
TTT15 написа:има ли значение ако от пред има 1 плоча ( 1х9 ) или е нужно да са 2 или 3 (3х9) ,за да се почуства разлика ?
psixopat написа:Bio главите им са едно към едно с оригиналните и не стърчат изобщо. Мен ме притесняваше това, че все пак държат диска и предполагам немалка част от натоварването при спиране пада върху тях, та се притеснявах дали ще са достатъчно здрави.Все пак благодаря за бързия отговор
TTT15 написа:осезаема ли е разликата при касета с 8 зъбни блока от такава с 9
Да, в общия случай най-големият венец ще е значително по-голям при 9-ката и ще усетиш прилив на мощ при стръмни баири.
Kpoko написа: При положение, че има 11-34, да се слага 11-32, това аз лично не мога да го разбера.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
psixopat написа:та се притеснявах дали ще са достатъчно здрави
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта