itvaimeliezaetodeiba написа:Около 90км/ч със стара шосейка Hercules по пътя х.Здравец - Пловдив
itvaimeliezaetodeiba написа:... не забравяйте да цъкнете бутона HQ..
Абе, нема ли мотори за скорост по асфалт? Лично мнение, но няма нищо по-тъпо и опасно за мен от каране по асфалт, па ако ще и с 40км/ч. Въпрос на вкус де...
ed. може и с 15км/ч. да си дигнеш адреналина ама не по асфалт, а по нещо по-интересно
Rayko написа: Мен пък ме кефи, не всеки може така. Освен това си личи, че знае какво прави.
ма сега съм с по-тънки гуми и може би ще мога малко по-бързо да се движа.... само да ми минат раните на гърба и ръцете..
ма сега съм с по-тънки гуми и може би ще мога малко по-бързо да се движа.... само да ми минат раните на гърба и ръцете..
Да не говорим, че клипа е с шосейка, пък тука е MTB форум...
най справедливо според мен, е да бъда разстрелян незабавно..
и без това мисля само как да се очистя.. ОК?
P.S. абе тея, Шосейните, що все тука пишат? все се чудя що... немат ли си форум нещо... все мускули, колко км. за колко време... странна работа...![]()
![]()
... абе ей, я си спретнете едно форумче и си драскайте шосейните геройства за време там..
ed. Аз знам що, щото скука бате... нема Аудитория, нема и качествен асФалт в БГ за тая дисциплина.. е добре, ама, все пак тук е форум за планинско колоездене.... Честно казано, гостоприемството е достатъчно в секция "Други видове колоездене"
PtD написа:И аз обичам да правя такива магарии от Железница надолуА изпреварването отляво ми се вижда доста по-безопасно от това отдясно.
vallio74 написа:styanski написа:50-55 вече не помня по един стръмен байр
Нагоре или надолу?
g.loumbev написа:Вдигал съм 86 км/ ч със шосейка,но карах на около 2 метра зад тир ,за да сведа до минимум въздушното съпротивление.Разбира се не го препоръчвам на никой,освен ако не е решил ,че не си струва да се живее.Иначе с МТВ 75 км/ч по асфалт.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 387 госта