Rayko написа:"Болонката е птица упорита,
не я ли ритнеш - не полита"
Трендафил Акациев
Ако някой мисли, че Зуум е вилка, която трябва да работи, може би е в заблуждение.
did написа:На въпроса ти е ТОЧНО отговорено, при това от квалифициран механик.
did написа:Отговорено ти е точно. Zoom не е вилка, както болонката не е птица! Колкото можеш да направиш от куче - птица, толкова и ще успееш да направи от това желязо - работеща вилка.
did написа:Няма нужда от благодарности! Потърси из темите в архива отреди 7-8 години. Има доста за сервизиране на zoom. Тогава все още това се считаше за вилка за планинско колоездене и има изписани доста компетентни мнения от хора, които отдавна не искат да чуят за zoom.
Rayko написа:Пич, не ми се обиждай, нищо лично.
Първоначално ти отговорих, защото мислех че се шегуваш. (Подобно на оня, дето пита дали магазина БАС го е излъгал.)
Lex написа: Не ме интересува качеството на вилката, а отговор на въпроса ми.
did написа:Lex написа: Не ме интересува качеството на вилката, а отговор на въпроса ми.
Простият отговор ти беше даден - мажи с разни спрейове, купувай скъпи греси, хвърляй пари... Накрая сам ще се убедиш, че не си струва усилията да съживяваш мъртвец.
Lex написа:did написа:Lex написа: Не ме интересува качеството на вилката, а отговор на въпроса ми.
Простият отговор ти беше даден - мажи с разни спрейове, купувай скъпи греси, хвърляй пари... Накрая сам ще се убедиш, че не си струва усилията да съживяваш мъртвец.
Предпочитам грес и спрей, отколото нова вилка за грешни пари, която няма да използвам по предназначение!
Rayko написа:Вилките ЗООМ струват грешни пари.
Само грес и спрей няма да я оправят.
До сега никой не ти е казал, че всичко под 300лв не става.
JoroDH написа:Предпочиташ но накрая ще видиш ,че колегите не ти говорят глупости и след хиляди опити да "съживиш мъртвец" както каза did накрая ще ти дойде акъл ,ще вземеш нова вилка и само ще се биеш в главата защо не си ги послушал а си дал грешни пари за грес и спрей...
Lex написа:Достатъчно теми съм чел, където си личи явно пристрастие към марки и цифромании!
JoroDH написа:И защо според теб става въпрос само за цифромании? За 120лв. можеш да си вземеш едно ново Duro DJ D което ще е много по-добре от този ЗООМ...
Lex написа:Нямат в наличност..
ivan4o_sv написа:Не съм чел другите коментари горе но главния ви проблем е че е ZOOM но не е така. Имах ZOOM zxr която работеше като маслена камера, просто отлично но семерингите пускаха вода в ботушите и тя замръзваше или това което на тебе ти се е случило. Разглобяваш вилката изсипваш течността от ботушите. Избърсваш ботушите и стеншъните и смазваш обилно с грес. И след като я сглобиш пръскаш стеншъните и семерингите със силиконов спрей и ще работи като нова. И аз имах подобен проблем но с чисто нов дуро трипъл но само се оправи със силиконов спрей. И още един съвет , да не си мокриш вилката.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта