За 50 лева отгоре си взех машина с четириядрен процесор с 4GB DDR3 RAM, 750W СМ, Akordeon 6850. Успех с продажбата, иначе...
То е ясно, че и в най-големите жеги през лятото ще карам, но вечерта не може без компютър. Все пак ме напушва съмнение дали да не си взема някой настолен компютър на изплащане. Бихте ли ми казали дали е възможно в Технополис да си подбереш монитор, компютъра, и периферни устройства?dirtnewbie написа: Бихте ли ми казали дали е възможно в Технополис да си подбереш монитор, компютъра, и периферни устройства?
did написа:dirtnewbie написа: Бихте ли ми казали дали е възможно в Технополис да си подбереш монитор, компютъра, и периферни устройства?
Ти наистина ли искаш компютър без читаво гаранционно обслужване и с никакво следгаранционно обслужване, както и ядове за всеки дребен проблем?
did написа:"Безисходицата е такава ситуация, простият и логичен изход от която просто не ни харесва".
hitar_potter написа:Бях ти споменал за Jar computers, така и не пусна една търсачка начи..
http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=22&i=22
Antares написа::offtopic:
Не се ли пишеше безиЗходица? Мислех, че идва от изход.
bluskanie написа:Тия Жар що лъжат, че i3 е 4 ядрен, бе? И къв е тоя видео чип на тоя процесор?
fall_out написа:bluskanie написа:Тия Жар що лъжат, че i3 е 4 ядрен, бе? И къв е тоя видео чип на тоя процесор?
Той си е точно такъв.
qwerty42 написа:i5 също е 2-ядрен, но "симулира" 4 ядра. Единствено i7 е 4-ядрен ;P
qwerty42 написа:Моля, да бъда извинен за своето невежество (:
qwerty42 написа:Нали за т'ва са кавичките ;P Обясних го по-... простичко
qwerty42 написа:За случая и "симулира" си беше достатъчно според мен
k0k0 написа:Следващият път ползвай физически и логически ядра като термини.
qwerty42 написа:fall_out написа:bluskanie написа:Тия Жар що лъжат, че i3 е 4 ядрен, бе? И къв е тоя видео чип на тоя процесор?
Той си е точно такъв.
Не е, 2-ядрен е. i5 също е 2-ядрен, но "симулира" 4 ядра. Единствено i7 е 4-ядрен ;P
agent_Jekov написа:...освен това четох статистика, според която за последните няколко години ASUS е марката с най-малко връщани за поправки по сервизи лаптопи.
bluskanie написа: като си лягам с лаптопа и си ме топли(засега не много, ама да видим), което няма да го оправят при лаптопите скоро май.
Таблета е много голямо недоразумение към днешна дата според мен
bikerider написа:Чета и се смея. Верния ми HP/Compaq 8710p с 4GB и наскоро инсталирана седмица работи като змей вече 5 години... PI 5.5. Явно не е чувал колко са зле HP
did написа:... натоварване на процесора 100% (симулации)
Потребители, разглеждащи този форум: Boyan1984 и 16 госта