Stancho написа:Естествено, че хидравликата е по - добрия вариант, а ако е читава такава - поддръжка почти не се налага и сложността отпада. Механичните дискови спирачки, които стават за целта, са рядкост, а BB5 е от най - неподходящите варианти. Дали ще си с нея или хубав V-Brake разлика много много няма. Ако искаш евтини спирачки - има втора ръка бая предложения на добри пари и можеш да се възползваш. Ако не просто отиди и говори с пичовете от магазина ако могат да ти дадат вместо тези по - големи дискове и да се разберете какво ще им платиш отгоре. Или си вземи комплекта, продай малките дискове и си вземи големи такива. Вариантите са много - поразгледай и ще намериш добър такъв, но определено заложи на хидравликата.
Stancho написа:Ако някой е карал такива и ти е казал, че създават проблеми, значи може наистина да е така. Не ги знам, не съм ги карал и не мога да кажа. Има достатъчно информация в mtbr.com и всякаквите други сайтове - порови се и виж.
picasso12346 написа:Имам такава вече от доста време и направих 1000км вече и няма никакви проблеми.
Супер са спирачките ,но се разработиха малко по-бавно при мен.
Аз съм с 160мм ротори и мога да кажа че се държат много добре ,даже прекалено.
Пък роторите мога да ги сменя ако не ме радват, макар и да се съмнявам.nevestulka написа:Някой може ли да изкаже мнение за Clarks S2 или DEUCE FR, защото едната струва 100лв а другата 150лв, които са вариант?
sa6mi написа:авид еликсир 3 става ли за среден дх и фр.
МОЛЯ?ALTAFINI написа:sa6mi написа:авид еликсир 3 става ли за среден дх и фр.
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt,
SeSSion написа:МОЛЯ?ALTAFINI написа:sa6mi написа:авид еликсир 3 става ли за среден дх и фр.
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt,
ALTAFINI написа:sa6mi написа:авид еликсир 3 става ли за среден дх и фр.
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Quad са много добри за парите си.Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта