the_fan написа:Хмм ЗООМ до скоро и аз бях с такава, не знам до колко е правилно за вилка от такъв нисък клас , аз поне взимах малко машинно масло капваш малко раздвижваш и караш мойта така си бачкаше добре
!....
Дано съм ти помогнал..
jorkatb написа:Интересува ме как да смажа вилката
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
whili225 написа:Не ти препоръчвам да я смазваш с масло, вземи малко автомобилна грес графитена и намажи тръбите до 2 пръста над мястото където вече влизат и я пораздвижи малко, ще усетиш ПОЛОЖИТЕЛНА разликае разбира се след 2 седмици ще се наложи пак да я смажеш, но усилията си струват
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
jorkatb написа:Интересува ме как да смажа вилката
Hell_Man написа:whili225 написа:Не ти препоръчвам да я смазваш с масло, вземи малко автомобилна грес графитена и намажи тръбите до 2 пръста над мястото където вече влизат и я пораздвижи малко, ще усетиш ПОЛОЖИТЕЛНА разликае разбира се след 2 седмици ще се наложи пак да я смажеш, но усилията си струват
Някакви идеи как да се втика графитена смазка надолу по тръбите? Хрумва ми нещо като "Тъпча с шпатула до отказ..."![]()
Иначе определено е по-добър вариант от течното машинно - ще държи повече и има по-добри смазочни свойства, въпросът е дали е оправдано усилието.
whili225 написа:Достатъчно е да намажеш тръбите в долната им част (видимата) и да вкарваш/изкарваш намазаната част от тръбите и така влиза и вътре
did написа:whili225 написа:Достатъчно е да намажеш тръбите в долната им част (видимата) и да вкарваш/изкарваш намазаната част от тръбите и така влиза и вътре
Глупости! Ако така влиза грес, значи влиза и гняс, т.е. семерингите са заминали (ако въобще някога ги е имало). Греста се слага след профилактика само ПОД семерингите. Всякакви шпатули и подобни дивотии са доказано средство за унищожение.
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта