Търговците(баш търговците) са много рядка порода хора,виждал съм ги,слушал съм ги и даже аха за малко да ме убеди, че имам нужда от продаваната от него стока.Но и да си изхарча парите ще е с усмивка и кеф.
PtD напълно съгласен с гледната ти точка

Dolph написа:Търговците(баш търговците) са много рядка порода хора,виждал съм ги,слушал съм ги и даже аха за малко да ме убеди, че имам нужда от продаваната от него стока.Но и да си изхарча парите ще е с усмивка и кеф.
Inzagi написа:Въпрос на мотивация и с търговията и с програмирането и с рисуването.Не си казал не си се научил да рисуваш.Мотивация и труд.
Inzagi написа::offtopic: Ти може да си имал гадже художничка ,на мен най близкото ми работно обкръжение са художници,не че съм видял някой как се научава да рисува пред очите ми, но такива са ми впечатленията ,така виждам аз нещата това си е моето мнение по въпроса .
Dolph написа:Inzagi написа:Стега сте цапали темата с off бе маскари.До сега спорих по темата и с приятелката ми и тя подкрепя общото мнение ,аз обаче ...
![]()
Последния ти коментар ме накара дa си спомня един стар лаф:Как се вари шопска глава?Слагатe шопската глава в тенджере,затискате я с хубав голям камък и варите......варите,варите,щом омекне камъка главата е готова
Dolph написа:...търговец в пълния смисъл на думата не познавам,но имах гадже художничка.Е бас ловя,че не може да рисуваш като нея колкото и книги да изчетеш,колкото и пейзажи да нарисуваш...
Inzagi написа:Стега сте цапали темата с off бе маскари.До сега спорих по темата и с приятелката ми и тя подкрепя общото мнение ,аз обаче ...
![]()
xcII написа:Он Топик:
........
joropc написа:...
http://www.dnes.bg/index/2012/05/09/ora ... mln.158372
Skoinks написа:xcII написа:Он Топик:
........
Не съм съгласен, че механикът може да си позволи непристойно поведение. Все пак той е част от магазина (и дори да не е) и го представя като негов работник. Ако механикът се отнесе с мен селски, няма да посетя магазина отново, независимо колко ми е приятен продавачът...
PtD написа:... Например братовчед ми е адски талантлив търговец. Може да направи пари буквално от нищото. С клиент никога няма да се отнесе по гореописания начин.
Dolph написа:Inzagi написа:Стега сте цапали темата с off бе маскари.До сега спорих по темата и с приятелката ми и тя подкрепя общото мнение ,аз обаче ...
![]()
Последния ти коментар ме накара дa си спомня един стар лаф:Как се вари шопска глава?Слагатe шопската глава в тенджере,затискате я с хубав голям камък и варите......варите,варите,щом омекне камъка главата е готова
Inzagi написа:Бих искал да попитам с какво се занимава братовчед ти ,нали няма да се окаже сега че продава на пазара картофи и друго нещо да попитам, кой е най добрият вело магазин от известните на нас ?
taurus13 написа:Мда...познавах едни младеж едно време, дето можеше да ти продаде и въздух за дишане.Това си е талант природен. Завиждам им на такива таланти.
Inzagi написа:Аз може да съм твърдоглав но карам с каска ,ти купи ли си най накрая каска за да може да се присъединиш към някоя байк групичка или ти вместо глава имаш тиква и каска ти нетребе
Dolph написа:Inzagi написа:Аз може да съм твърдоглав но карам с каска ,ти купи ли си най накрая каска за да може да се присъединиш към някоя байк групичка или ти вместо глава имаш тиква и каска ти нетребе
Леле страшни доводи.....значи като ти свършат абсурдите аргументи почваш с лични нападки![]()
![]()
П.С.Да абсурдни са ти аргументите:че с прочитане на няколко книги се става художник или търговец,това може да го каже дете на 10г. не зрял човек![]()
Inzagi написа:Dolph написа:Inzagi написа:Аз може да съм твърдоглав но карам с каска ,ти купи ли си най накрая каска за да може да се присъединиш към някоя байк групичка или ти вместо глава имаш тиква и каска ти нетребе
Леле страшни доводи.....значи като ти свършат абсурдите аргументи почваш с лични нападки![]()
![]()
П.С.Да абсурдни са ти аргументите:че с прочитане на няколко книги се става художник или търговец,това може да го каже дете на 10г. не зрял човек![]()
Bro това беше в отговор на това което ти написа по мой адрес за шопа![]()
![]()
Имам какво още да кажа по въпроса ,но мисля спора стана скучен за всички затова ще спра вече ,пък и става много off
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 368 госта