Zvezdo написа:Мерси за адекватния и изчерпателен отговор!
PtD написа:Eто ти още един много изчерпателен: отиди на сервиз
Zvezdo написа: Както и да е, ще пробвам и на друг.
Brave написа:За твоя информация, диска с ръце не бива да го пипаш по спирачната повърхност...
This is normally a quick job but I'll admit some have taken me a 1/2 hr or so to true. There are specific tools out there that make the job easy. One company markets a set of three tools - to be used together to isolate the warp. That same company even markets a trail tool that allows you to true warped and tweaked rotors trailside so that you don't get your sweaty, greasy fingers on the rotor. If you touch the rotor with fingers then clean it with isopropyl alcohol before you ride. Any oil or grease, yes even body oils, is not a good thing. The next best cleaning fluids are Windex or a light dish soap. Washing the rotors at bike wash time is not a problem.
Brave написа:За твоя информация, диска с ръце не бива да го пипаш по спирачната повърхност...
The next best cleaning fluids are Windex or a light dish soap. Washing the rotors at bike wash time is not a problem.
Zvezdo написа:... Купих обезмаслител специално за дискове за коли, понапръсках го, понапръсках и накладките и ги оставих така, ще видим тия дни като излизам дали е по добре. Надявам се да се оправи. Може да сменя предните и задните накладки да видя дали е от тях проблема или направо да сменя и дисковете :? ...
Zvezdo написа:Ами мерси,
но точно на този не пише да се бърше, пише че е за трудно достъпни места и се употребвява без да имаш достъп (взех някакъв за кола от авто магазин). А може и да е просто пропуск не зная, но нищо не ми пречи да измия и почистя де. А и звучи по-логично. Винаги чета инструкциите, за съжаление понякога не помагат.
Zvezdo написа: но нищо не ми пречи да измия и почистя
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта