Благодаря ви предварително!

qwerty42 написа:Щом си новак и ще караш само в града + планински разходки = Sprint Apolon, едни ръкавички, една каска и около 900 лева, за да почерпиш после за новия байк![]()
Peperoncino написа:аз също карам от скоро МТВ и също като теб дълго проучвах и търсих (имах доста по скромен бюджет). Трябва да покараш за да разбереш какво и кое ще ти допадне.
Не отхвърляй варианта за двойно окачване, след като се качих на едно старо RAM AM повече не бих си взел hardtail освен шосейка.
PureAwesomeness написа:Спрял съм се на хардтейл, понеже ми се иска колелото ми да е максимално леко, а и предполагам че ако няма заден амортисьор при еднаква цена останалите части ще бъдат по-добри. Все пак съм начинаещ и нямам намерение да тръгна да се спускам по брутални пътеки.
Споменавате "по-доказали се марки" има ли проблеми с българските, когато говорим за колелета в такъв ценови интервал (1200 - 2000лв)?
PtD написа:Peperoncino написа:аз също карам от скоро МТВ и също като теб дълго проучвах и търсих (имах доста по скромен бюджет). Трябва да покараш за да разбереш какво и кое ще ти допадне.
Не отхвърляй варианта за двойно окачване, след като се качих на едно старо RAM AM повече не бих си взел hardtail освен шосейка.
Е, добре, че ги разбираш нещата.
PureAwesomeness написа:Спрял съм се на хардтейл
Slade написа:На твое място аз бих поръчал ето това:
http://www.canyon.com/_en/mountainbikes ... tml?b=2537
а пари за каска и ръкавици винаги ще се намерят
PureAwesomeness написа:Slade написа:На твое място аз бих поръчал ето това:
http://www.canyon.com/_en/mountainbikes ... tml?b=2537
а пари за каска и ръкавици винаги ще се намерят
Определено е много секси колелцето и ще се замисля сериозно върху него като стане време да си купувам. Все пак German engineering звучи изключително респектиращо, но и цената му е вискочка, че и доставка... :/
Vasi написа:Просто можеш да поръчаш и по евтиния модел пак за парите си е с наистина впечатляващи компоненти.
Но определено, ако имаш финансовата възможност да си го позволиш (това колело, което ти е предложил колегата) може би е една от най-добрите оферти... Ще ти излезе малко по скъпо към: +1600лв. Но наистина си заслужава!
papinu написа:Vasi написа:Просто можеш да поръчаш и по евтиния модел пак за парите си е с наистина впечатляващи компоненти.
Но определено, ако имаш финансовата възможност да си го позволиш (това колело, което ти е предложил колегата) може би е една от най-добрите оферти... Ще ти излезе малко по скъпо към: +1600лв. Но наистина си заслужава!
И аз съм на мнение, че си заслужава. Може би съм малко пристрастен в момента - в очакване съм да ми сглобят и доставят Canyon Nerve XC 6.0.
Искам да отбележа, че в момента Canyon YELLOWSTONE 5.0 е намален с 50 евро, което покрива почти доставката плюс пакетирането, което е около 58 евро. Предполагам, че това намаление ще е в докато се провежда обиколката на Франция. Другия плюс е, че и двете разновидности, които споменавате на този модел са налични в момента за всички размери, което означава, че за около седмица колелото ще е доставено в България.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта