4getcredo написа:
Но, всъщност, ходът на дерайльора се определя от командата... т.е. важно е тя да е 9-скоростна... И стигам до теоретичния извод, че би трябвало да работи?
sash03 написа:команди SRAM
sash03 написа:- команди SRAM X-9 Gripghift (9 speed)
skarabei написа:ами аз карам с дерайльор за 10 скорости шимано 105 а велосипеда ми е с 7 скорости.превключва ми идеално без никакъв проблем.дерайльора ми е модел 2011
thepowerofone написа:skarabei написа:ами аз карам с дерайльор за 10 скорости шимано 105 а велосипеда ми е с 7 скорости.превключва ми идеално без никакъв проблем.дерайльора ми е модел 2011
При шосейните не е променяно въпросното съотношение и затова ти работи. Те не са Дайна-Сис.
stilo написа:много засукано стана в предните постове, но да знаеш - ще работи. Нека стане ясно че дерайльора е просто една пружина с два ограничителя за общия ход.
stilo написа:много засукано стана в предните постове, но да знаеш - ще работи. Нека стане ясно че дерайльора е просто една пружина с два ограничителя за общия ход.
stilo написа:Нека стане ясно че дерайльора е просто една пружина с два ограничителя за общия ход.
did написа:stilo написа:много засукано стана в предните постове, но да знаеш - ще работи. Нека стане ясно че дерайльора е просто една пружина с два ограничителя за общия ход.
Чудна как човек с рейтинг 2000 може да напише подобна простотия.
airborneone написа:Същия на вид X7 късо рамо...
airborneone написа:Пешо, макар опита ми да не е свързан с шиманските с дерейльори все пак:
Sram X7 късо рамо от 2012 за 10 скорости не може да се настрои на касета 9ка.
Същия на вид X7 късо рамо от 2012, който на външен вид няма никакви разлики се настройва на 9ка без никакви грижи.
![]()
errtime2010 написа:Благодарение на колега от форума,най накрая намерих тема,в която да задам въпроса си,а той е следният: Новият обтегач Shimano Zee ми привлече вниманието,но проблема е,че искам да си остана на 9-ка. Командата ми е Деоре за 9 скорости. В крайна сметка има ли шанс да ми се получи глупавата идея или трябва да търся друга алтернатива. Някой наистина пробва ли комбинацията Шимано със Срам-ска команда ? Бихте ли споделили мнения и съвети? Ще ми бъдат от полза
rarekin написа:errtime2010 написа:Благодарение на колега от форума,най накрая намерих тема,в която да задам въпроса си,а той е следният: Новият обтегач Shimano Zee ми привлече вниманието,но проблема е,че искам да си остана на 9-ка. Командата ми е Деоре за 9 скорости. В крайна сметка има ли шанс да ми се получи глупавата идея или трябва да търся друга алтернатива. Някой наистина пробва ли комбинацията Шимано със Срам-ска команда ? Бихте ли споделили мнения и съвети? Ще ми бъдат от полза
Вече ти беше отговорено по-нагоре в темата. Команда Deore (9 скорости) + обтегач Zee няма да е успешна комбинация.
На другия ти въпрос. Ако pull ratio -то на командата и дерайльора са еднакви, няма да има проблем с комбинирането им.
errtime2010 написа:rarekin написа:errtime2010 написа:Благодарение на колега от форума,най накрая намерих тема,в която да задам въпроса си,а той е следният: Новият обтегач Shimano Zee ми привлече вниманието,но проблема е,че искам да си остана на 9-ка. Командата ми е Деоре за 9 скорости. В крайна сметка има ли шанс да ми се получи глупавата идея или трябва да търся друга алтернатива. Някой наистина пробва ли комбинацията Шимано със Срам-ска команда ? Бихте ли споделили мнения и съвети? Ще ми бъдат от полза
Вече ти беше отговорено по-нагоре в темата. Команда Deore (9 скорости) + обтегач Zee няма да е успешна комбинация.
На другия ти въпрос. Ако pull ratio -то на командата и дерайльора са еднакви, няма да има проблем с комбинирането им.
Благодаря! А тогава ще ме насочите ли към 9 скоростна команда,която ще стане за Zee ?
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта