Според мен не е off-topic щото седалката е решаващия фактор! (е да, трябва си и каране, но говоря при равни други условия). След това идват памперси/мехлеми и т.н.
Директно на въпроса: с отстъпката (пазарувам в този байк шоп отдавна), на 140лв.
Виж, по принцип съм съгласен, че седалката е един от
много малкото елементи на байк екипировката, където по-евтино би могло да се чувства по-добре от по-скъпо. Аз съм малко традиционалист, преди карах с тяхна седалка (верно, съвсем друг клас) и когато ъпгрейднах, пак избрах същата марка. Може да има и по-добри за тези пари, но от нещо доволен ли съм, рядко експериментирам, щото много кинти струва..
Разбира се, бях си направил "домашното" с четене на отзиви за тази и Phenom Comp Gel-а на S, бяха добри. Но елемента г*з, колкото и изследвания да му правят (Body Geometry напр.), си остава индивидуален, за да се побере в няколко модела седалки и 3 размера, за всеки модел. Не е като при обувките, напр.

Така че, щом си доволен от тази седалка -> ами късметлия си

P.S. Не на последно място, аз съм сравнително лек, около 76-78кг. По-тежките колоездачи предполагам намират по-трудно най-добрия компромис за тях.
ed. Няма да кажа кой е байк шопа публично, за да не изглежда реклама, НО не е маловажно да спомена, че продавача ми даде опцията "2 седмици каране" и ако не съм доволен да я
сменя за друга в случай, че я върна без никакви видими щети (като трето "най-добро" ми бе
тази, нищо че я водят шосейна, имаше гел и много добри отзиви, цената приблизително същата). Мисля, че когато даваш не малко пари, тези "малки" жестове са важни.