Първо - благодарности на Спиците. Пак направиха яката организация - и с жълти книжки се сдобихме, и химн си имаме, и баирчета бяха построили и чешми бяха изградили - абе сяк'ъв ландшафт бяха сътворили...и нощно шоу с бик спретнаха, че и после го сготвиха... а и като резултат на всичко - сега езикът ми е с 2 см. по-дълъг, че 5 дни все изплезен беше

Боровинки, ягодки и къпинки - по план се пръкваха, а третия ден... ооо, третия ден - бях способна да изям някой организатор, така се бях озъбила от зор.
Ама добре, че Наката стана любимец на сина ми, че по родсвена линия, реших да му простя!

Всъщност в мен третия ден събуди въпроси, дали съм на правилното място, и дали не се надценявам, но явно е било въпрос на моментна форма /или на глобално затопляне/, защото всички твърдят, че миналата година е било по-тежко, а моите спомени не са такива. Както се казва - всеки го преживява различно. С останалите 4 дни -нямах проблем, но в интерес на истината четвъртия малко го съкратихме /"парен каша духа", "страх лозе пази" и други подобни жалки мотивацийки ни отклониха към прекия път/. Все едно - резултатът е, че изкарахме страхотно!

Хубаво ми е, че заедно изживяхме тези 5 дни. През чудни местности и селища минахме - аз бих искала да можех да им се насладя повече, обаче някак си бързах, като знаех, колко остава... Но пък вчера, завърнала се вече в цивилизацията, по телевизията гледах Изгубени в България и там даваха село Рибново - обичаи, бит, хора... Така добавих пъзелче, към картината през която прелетяхме...
Искам да благодаря на Наталито и Владо, които първите два дни ме спасяваха с вода, на Явката, който последния ден ми помогна да си сменя спуканата гума /какво да се прави, разглезили са ме
 /, а също и на ...хм...сина на Лъчезар (извинявай, приятелю, забравих много неща, между които и името ти
 /, а също и на ...хм...сина на Лъчезар (извинявай, приятелю, забравих много неща, между които и името ти   ), който също ми помогна при смяната на спукана гума предния ден.. Благодаря на Did за студената глътка бира на реката във въпросния тежък за мен трети ден - мноого освежаваща ми дойде.
  ), който също ми помогна при смяната на спукана гума предния ден.. Благодаря на Did за студената глътка бира на реката във въпросния тежък за мен трети ден - мноого освежаваща ми дойде.  
 Както не ми идваха думи -сега пък се разписах - ама няма нужда да четете "стени", така че спирам до тук.
Само искам да кажа, че за мен тази Перпендикулярна беше специална /някои хора знаят защо/ и ще я помня цял живот!

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!

Идея си нямам вече кой въобще може да ги гледа и дали ги вижда през пикаса или в ужасния интерфейс на гугле+
  Идея си нямам вече кой въобще може да ги гледа и дали ги вижда през пикаса или в ужасния интерфейс на гугле+