prokalnatiq написа:Петък вечер е, аз едвам дишам даже и през устата (имам и запушен-направо затапен нос), по-висока температура с 1градус от нормалното и очите ми текът. Много ме е яд на хора които не мислят че като ходят болни на училище (здраво кашлящи) могат да разболеят тези покрай тях.![]()
Някой ако знае някакъв свръх лек, освен чайчета, нурофени, топла(гореща) вода със сол за краката, нактриване с ракия, горещи душове и кърша със "нажежена"сол за челото, защото тези не вършат особена работа?
PtD написа:А през коя махала минаваш, през Афганистан ли?
prokalnatiq написа:Петък вечер е, аз едвам дишам даже и през устата (имам и запушен-направо затапен нос), по-висока температура с 1градус от нормалното и очите ми текът. Много ме е яд на хора които не мислят че като ходят болни на училище (здраво кашлящи) могат да разболеят тези покрай тях.![]()
Някой ако знае някакъв свръх лек, освен чайчета, нурофени, топла(гореща) вода със сол за краката, нактриване с ракия, горещи душове и кърша със "нажежена"сол за челото, защото тези не вършат особена работа?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
msniki написа:Оплаквам се че ракията не помага за болно гърло....Също че се хванах на тоя номер.... Някви идей нещо което да свърши работа ? че с хапчета много бавно
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
Hell_Man написа:За втори път пукам гума в града и то по един и същи начин - забита капачка от токче в гумата.

ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:...Добре ще ми дойде една амнезия в скоро време.....![]()
![]()

Reactor написа:ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:...Добре ще ми дойде една амнезия в скоро време.....![]()
![]()

трябва да си направа от стомана airborneone написа:Шари гръмна....
blizzard написа:Изгубих си ЕДНАТА! накладка... а беше почти чисто нова... не знам как стават тея неща...
и си надрах красивото ново колче. Ебати живота
crossenduro2 написа:Купих си нови ръкавици Royal 2012 и след 20 минути загубих едната! Купих си сейнт обтегач и го строших на 2 ... Сега си купих друг и ще го видим кво ще става. Купих си Formula the one (нова от магазина) и протече, чаках 1 седмица да ми я сменят! Счупих си маската. Дали не съм карък ?![]()
crossenduro2 написа:Оо за НЕматериално ли ? Две счупени ръце - по два пъти! Опашка, разкъсани връзки на коляно, скъсани връзки на китката, 3 незарастнали прешлена на гръбнака (спина бифида), счупена костица на ходило, повечето пръсти.. Както и неалергична астма и артрит. Сега трябва да ми вадят и сливиците! Как ти се струва ? Не съм ли карък ?
PtD написа:airborneone написа:Шари гръмна....
Tова е доста типично за Шаритата...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта