boroborovski написа:Еми и аз ще слагам водач ,нови курбели и гуми .След това и нова вилка .Но един ден реших да си сметна колко излиза като си направя сглобка по мой вкус но си излезна доста солено не знам може би искам прекалено скъпи части .Ще видим дали ще излезе доста но се надявам старите части да успея да ги продам![]()
Защо мислиш че най-ниският клас обтегач на SRAM е по-добър от Shimano RD-M310? На това му казват "От трън на глог, че е по-висок." А, от кога на-ниският клас компоненти са най-добрия избор?emilow_mn7 написа:команда и обтегач http://ridespot.net/productdetails.php?productID=10928 http://www.bikedelivery24.com/product/5 ... -rear.html - според мен това е най-добрият избор на команда и обтегач...
boroborovski написа:Тъи като администратора на този сайт ме посъветва да пиша за всичко свързано с моя байк в една тема реших да пиша в тази. Каква вилка според вас ще е добра за даунхил но не с прекалено много ход да не е примерно от порядъка на 180мм примерно .Някъде 140-160 и не ми се рискува с повече защото не искам да си заварявам клаимбъра (c1) аз се бях насочил към
епикон но не съм сигурен дали ще става за даунхил тъй като той се води принципно за all montain .Искам по конпетентните от мен да ме насочат и към нещо друго.Със сигурност ще се копува second hand от време на време излизат свестни неща във форума ама като не съм готов с парите ... Очаквам вашите предложения .
boroborovski написа:Тъи като администратора на този сайт ме посъветва да пиша за всичко свързано с моя байк в една тема реших да пиша в тази. Каква вилка според вас ще е добра за даунхил но не с прекалено много ход да не е примерно от порядъка на 180мм примерно .Някъде 140-160 и не ми се рискува с повече защото не искам да си заварявам клаимбъра (c1) аз се бях насочил към
епикон но не съм сигурен дали ще става за даунхил тъй като той се води принципно за all montain .Искам по конпетентните от мен да ме насочат и към нещо друго.Със сигурност ще се копува second hand от време на време излизат свестни неща във форума ама като не съм готов с парите ... Очаквам вашите предложения .
boroborovski написа:Според вас да мина от xcm на zoom 650 dh деградация ли е ?
boroborovski написа::D
gosh6o написа:boroborovski написа::D
Предпочитам да си направя "цигански boxxer" както казва един приятел. Удължаваш си болтовете на вилката, че да се вдигне. Долу им слагаш някакво уплатнение. Пълниш вътре някакво масло и го наричаш отворена баня. Чувам съм за такива изгъзици. И караш тамКато цяло ще се получи в пъти по-леко и работещо от зуума! Разбира се, това което ти написах е тъпо и няма смисъл освен ако нямаш вече нова вилка и искаш да си направиш експеримент със старата
boroborovski написа:Лау не изглежда зле .Знаеш ли какъв е точно хода
gosh6o написа:boroborovski написа:Лау не изглежда зле .Знаеш ли какъв е точно хода
На 170 са вдигнати тръбите според човека. Не мярвам извращението да прави повече от 100. Имам някаква идея как да стане, но включва рязане и нови пружини. Абе не ти трябва. Аз моя ще го вдигна с 2 см. Даже може и един. Леко да си оправя ъгъча. Като цяло мисля как да си направя маслена баня и имам някакви идеи
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта