https://picasaweb.google.com/1014731712 ... redirect=1
Хайде и аз да заплюя неделята. Според лоцманът - Бонката - по-добре да изчакаме с Логодаш. Значи ще налазим съседните ребра...

). Ще видим как трибуквието ми ще се разбере със седалката
 ). Ще видим как трибуквието ми ще се разбере със седалката  

Стига да има място за колелото и мен бих се присъединил към групата за карането в неделя.
  Стига да има място за колелото и мен бих се присъединил към групата за карането в неделя.  
 “It is not the mountain we conquer but ourselves.” ~ Edmund Hillary / FunKyBikers
 “It is not the mountain we conquer but ourselves.” ~ Edmund Hillary / FunKyBikers

Runaway написа:***************************
Mоля да се спазват правилата и да се пише на кирилица. PtD.

natalito написа:нещо на немски ли беше написала

Moretti написа:Двама и две свободни места

Yogi написа: И аз плюя..... само казвайте от какво има нужда...

), аз мога да кача общо трима (с мен).
 ), аз мога да кача общо трима (с мен).

, май ще ми се размине карането...
 , май ще ми се размине карането...  

kvelikov написа:По традиция се събираме в 8.00 на паркинга на Била, но хората с пълни коли могат и директно да се метнат към Кресна - около 10.15 на входа, при кръчметата.

antonpc написа::wavey: Стига да има място за колелото и мен бих се присъединил към групата за карането в неделя.

запазвам едното
  запазвам едното  

Аз доволен.
   Аз доволен.  

, но се надявам модераторите да направят изключение.
 , но се надявам модераторите да направят изключение.  

Адаш, мерсим за хубавите думи, ама не заслужаваме... Удоволствието е нашеRastaWarrioR написа:Вчера беше чудесно, Щуркурата група прояви изумителни умения в карането с ракия и ориентиране с колело по склона
Благодарности за изнесената лекция

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта