Некой да вземе РОМ!!!
  Некой да вземе РОМ!!!

PtD написа:За имане - има... ама къде и кога ще ги пуснат?
Към участниците: очакваме отзиви и предложения.

Admin написа:Понеже и аз днес бях предимно учащ се... трудна работа е това ученето, ама забавна и с добра възвращаемост.

. Благодарен съм и за личните напътствия към всеки, който имаше нужда. Трудността на упражненията не беше нито прекалено голяма, нито прекалено малка като за новаци като мен. С две думи беше яко, и ще е още по-яко, ако има още такива мероприятия за "ограмотяване" на младежта
 . Благодарен съм и за личните напътствия към всеки, който имаше нужда. Трудността на упражненията не беше нито прекалено голяма, нито прекалено малка като за новаци като мен. С две думи беше яко, и ще е още по-яко, ако има още такива мероприятия за "ограмотяване" на младежта   . Вече можеме да завиваме и чакам с нетърпение да се науча и да спирам
 . Вече можеме да завиваме и чакам с нетърпение да се науча и да спирам  
 в кухата глава че си забравих сапунерката да пощракам...Мисля, че е доста полезно, както и практично подобно мероприятие да стане традиция!
  в кухата глава че си забравих сапунерката да пощракам...Мисля, че е доста полезно, както и практично подобно мероприятие да стане традиция!  

boriss13 написа:Мисля, че е доста полезно, както и практично подобно мероприятие да стане традиция!

boriss13 написа:И за в бъдеще жъ въ замола, дръжте си жУотните вързани!!!

Oбмисляме когато се удължи денят, такива "сбирки" да се провеждат привечер, след работа, по-често.

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!

Чакаме с нетърпение продължение ... само дето ми разбихте всички детски мечти как се кара двуколесно превозно средство
 Чакаме с нетърпение продължение ... само дето ми разбихте всички детски мечти как се кара двуколесно превозно средство 

Overlorda написа:... само дето ми разбихте всички детски мечти ...

Така че не се мотайте много.
 Така че не се мотайте много.  / в планината. Друг е въпросът как ще се справят организаторите, ако евентуално дойдат повече хора. Ама това си е техна грижа
 / в планината. Друг е въпросът как ще се справят организаторите, ако евентуално дойдат повече хора. Ама това си е техна грижа   

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта