И така ще започна от далече: Хората които ме познават, знаят че ми е страст не само да въртя колелото като луд т.е. XC, но и да спускам DH. Преди да сглобя това колело Карах доста Крос-Кънтри, ходих по състезания - печелих и бях доста доволен от моите резултати за които благодаря на Родителите ми, Велоклуб КРИВА СПИЦА и всички приятели които бяха до мен по баирите из цялата страна!!! Дойде време да стана Студент и реших да си продам колелцето и да сглобя някаква машина на която като се кача да се кефя максимално, понеже така или иначе нямах да имам тове време - знаете как е като си студент

Първо си взех гола рамка RAM DHX с колче, ухо, чашки и задна ос. Всяка вечер гледах рамката и се чудех кога ли аджеба ще е готово!? След това ми пристигна и Шока: FOX DHX 3.0 .. сложих го и започха да се заформя нещо

Спомням си че го сглобявахме до 22:00ч и нагоре .. гледах го как се получава и треперих от адреналин :Д .. Още на другия ден се качих в гората за да го тествам, Дет се вига да го НАДУЯ !

Карах го една седмица, но се наложи да си върна частите които бях взел от моя приятел. След недълго време т.е. преди Коледа, Дядо коледа реши да ме изненада с нова вилка и ми донесе BoXXer ! Бях адски радостен

Вече Баш си заприлича, но бях само с предна спирачка :с ..... Това разбира се не ме спря да раздавам яко газ, дори и само с предна спирачка

Поради факта, че бях само с предна спирачка ми се налагаше някои места да ги пускам доста по бавно, а тове ме изнервяше много и исках час по скоро да си купя задна спирачка. Да си купя ама кога като съм студент и всяка седмица парите отиваха за Студенстки купони /хората които ме познават мисля че могат да потвърдят колко $$$ са отишли по купони и пиячка, може би има няма два страхотни байка, ама то на говедото като му се пие.. както и да е /
Един ден реших да направя една ТРАНСФОРМАЦИЯ - направих си БОЕН ТВЪРДАК - така имах за момента 2 спирачки :Д

Ето и клипа на ТРАНСФОРМАЦИЯТА: http://www.youtube.com/watch?v=dwW8Fm-LC00
Покарах си доволно твърдачето, след което отново си сглобих КОЧ-а ака. The Bitch.. Вече е Февруари, а моите приятели ме питат съвсем сериозно какво ще купувам за моята приятелка. Аз шеговите им казах Кормило :Д:Д:Д след което ми се изсмяха!

Така де уважих и колелото ми на 14-ти Февруари :Д .. ОК но дойде и 8-ми Март, а тя си иска

И така празници идват и мисля да купувам зелени капли, нови спирачки и други малки елементи за Зелената Мамба