Ако някой случайно са му откраднали черен Specialized bmx

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Ако някой случайно са му откраднали черен Specialized bmx

Мнениеот ivo popov » Сря Май 08, 2013 4:43 pm

Туко-що си писах с един човек който ми предлагаше БМХ по FB и ми каза общо взето "Искаш ли един ей такъв bmx, май е няк'ъв готин. Един приятел иска да го продаде, каза, че е струвал около 1000 лева и иска да го шитне за около 100-300 лева." До колкото разбрах го е взел от Младост и е идвал към Панчарево с него. Според мен цялата тази работа е гнила, тъй като пича, който ми писа е тегав тип, който движи с други занимаващи се с нелегални работи. Може и наистина пича просто да иска да си го продаде, но никой не би продал Specialized bmx модел ??? (знае се че е черен) за 100-300 лева, а и в същото време да не знае къде да го пробута, в кой форум и т.н. Питах го този човек на кого е това колело и той каза "на един съученик". Аз го питах дали той кара бмх и той каза "Ами не знам" Е, как ще учиш с някого, няколко години и да не знаеш кара ли Х или не? Като го питах "Това колело не е ли крадено?", той веднага започна да спами отрицания от рода на "Нееееее! (...) не съм го крал аз. Абе нее бееее, той просто иска да го продаде. За 300 лева" Та ако на някой му липсва черния Specialized BMX не знам какъв модел (по негови думи "ми някъв такъв като от снимката дето ти пратих" - https://www.google.com/search?num=10&hl ... B300%3B191 да пише или да звънне 0878 821 826 :)
ivo popov

Рейтинг: 1200

Re: Ако някой случайно са му откраднали черен Specialized bmx

Мнениеот hitar_potter » Сря Май 08, 2013 9:42 pm

Цялата работа определено е гнила. Кой ще си продаде колелото за 100-300 лева? Разбирам да каже 250-300, 100-150, ама 100-300 звучи сякаш съвсем иска да го „пробута“..
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум