XTR написа:10-скоростна касета, ако и се махне едното венче, може ли да се кара като 9-скоростна? Ще има ли някакъв проблем и ще трябват ли някакви преходници за това?
XTR написа:10-скоростна касета, ако и се махне едното венче, може ли да се кара като 9-скоростна? Ще има ли някакъв проблем и ще трябват ли някакви преходници за това?
Vel0-Mania написа:Здравейте съфорумци! Понеже, малко не ми са ясни нещата за размера на рамката на колелото, и искам да попитам за 1.66 - 67 кг. какъв размер ще е най подходящия ?
Благодаря предварително !
Не може (ако имаш предвид с 9 скоростни команда и дерайльор). Отстоянията на венчетата са различни.XTR написа:10-скоростна касета, ако и се махне едното венче, може ли да се кара като 9-скоростна? Ще има ли някакъв проблем и ще трябват ли някакви преходници за това?
Имам опит само с обикновено Deore и Deore LX, и при двете със сигурсност не се наблюдава описаното от теб, което между другото звучи доста странно (за скорости отзад). Най-вероятно трябва леко да се пипне настройката. Другият вариант е командата и/или дерайльора да са много сдали багажа.rock написа:Използвам дуал контрол за девет скорости. От първа до осма скоростите се превключват с половин движение на лостчето, а между осма и девета с две, тоест има нещо като междинна скорост, при която касетата си остава на осма. Това нарочно ли е или не ми е правилно настроен дерайльора?
, колелото си
.errtime2010 написа:Предложете ми бюджетни гуми за града,държа да са до 30 лв. (за бройка),дебел балон,но да имат повечко инерция,да се търкалят по-добре.(щото с тия Minion-и ... ), около 2.1 или 2.3 - нещо от сорта на Schwalbe-тата. Идеята ми е да имам втори комплект,с който да си джиткам из града,но пак да си задържа меката возия,която ми дават двупластовите Minion-и,защото ми е жал да ги хабя в града,където не им е мястото.

hakama написа:Някой има ли идея в какъв порядък е теглото на рамка Cannondale F6 CO2 - М?![]()
Търся рамка с пивоти под 1800г (и отвори за багажник) -бюджет до 100-150лв
bio написа:hakama написа:Някой има ли идея в какъв порядък е теглото на рамка Cannondale F6 CO2 - М?![]()
Търся рамка с пивоти под 1800г (и отвори за багажник) -бюджет до 100-150лв
ей големец си hakama. наясно ли си, че тази рамка е с 1.5 чело и ще ти трябват редуциращи чашки? те струват повече и тежат повече да речем +200g
и не на последно място - ВЗЕМИ СИ КУПИ КОЛЕЛО И КАРАЙ !!!
успех.
hakama написа:Прехода от 27.2 (аморт. колче) > 31.6мм рамка - има ли недостатъци?
Vel0-Mania написа:@darki - ако знаех как става, нямаше да питам, а да си го направя сам - нищо лично !
5L написа:Може ли да ми препоръчате кормилна стойка за смартфон? Телефонът е Samsung Xcover 2, тежичък и сравнително голям (130.5 x 67.7 x 12 mm и 148.5 g), та ми трябва нещо проверено, което да не се разпада след първото друсване.
hakitaki написа:Как да махна едно паднало дърво от любимата ми пътечка в ловния парк? Да си донеса бензинова резачка и да го отрежа сама? Или има някаква институция, която мога да врънкам, за да го разкарат? Ако разчитам на собствена инициатива, дали няма някой да дойде и да каже "Ама вие нямате право!"
martiman96 написа:Здравейте, може ли да ми кажете, дали това средно http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=34674 е съвместимо с курбели Race Face Ride DH?
unsigner написа:Каква е идеята на тия джърсита? Защо не просто тениска?
Има елемент гъзария, има джобове за състезателите, ама нещо друго има ли?
Тая изкуствена материя не е ли по-неприятна на кожата? Какво се случва с потта?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 59 госта