natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
PRobably написа:Къде в София има пазари за велосипеди.Търси се евтино колело за приятелката ми,нещо съвсем обикновено за 200-300лв.,сравнително малък размер рамка.Знам,че събота или неделя има пазар на стадиона,но нещо през седмицата?
PRobably написа:Къде в София има пазари за велосипеди.Търси се евтино колело за приятелката ми,нещо съвсем обикновено за 200-300лв.,сравнително малък размер рамка.Знам,че събота или неделя има пазар на стадиона,но нещо през седмицата?

raptor1987 написа:Някой да има мение за накладките от http://www.discobrakes.com/ за металните на шимано става на въпрос?
Различават ли се много от оригиналните?

troll4et0 написа:Възможно ли е на струг да се направи предната главина от 9мм на такава за проходна ос 15мм и опасно ли е да се кара така,като се има в предвид,че ще е временно![]()
П.п.Главината е Формула,но модела не го знам
raptor1987 написа:А и да питам тези дали ще станат на BR-M596, изглеждат същите, но ги няма в списъка със съвместимите модели?
И с коя фирма ги доствят?
Sintered означава метални или?
bio написа: но за 2 чифта не си заслужава според мен !!!
raptor1987 написа:Имаш на предвид, че заради малкото количесто ли не си заслужава или?
Ако е заради това може би ще се съберем няколко човека и няма да са 2 чифта.
синтеровани накладки £(2х5.35 +0.60)x2.33=26.32лв.
стандартни накладки £(2х4.01+0.60)x2.33=20.08лв.Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
BIKERPRO написа:Mисля да слагам водач за верига , отзад съм със 8 венеца , отпред 1 ( от 3 на курбели xcm v2 съжалявам , не съм броил зъбите на средната плоча) Искам да попитам за да сложа водача , колко звена трябва да се извадят за да работи нормално , понеже чух че имало правила за 1 и 2 плочи , ще карам с 1 . Водача е truvatix boxguide
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:BIKERPRO написа:Mисля да слагам водач за верига , отзад съм със 8 венеца , отпред 1 ( от 3 на курбели xcm v2 съжалявам , не съм броил зъбите на средната плоча) Искам да попитам за да сложа водача , колко звена трябва да се извадят за да работи нормално , понеже чух че имало правила за 1 и 2 плочи , ще карам с 1 . Водача е truvatix boxguide
32 зъба е плочата
kobso1245 написа:BIKERPRO написа:BIKERPRO написа:Mисля да слагам водач за верига , отзад съм със 8 венеца , отпред 1 ( от 3 на курбели xcm v2 съжалявам , не съм броил зъбите на средната плоча) Искам да попитам за да сложа водача , колко звена трябва да се извадят за да работи нормално , понеже чух че имало правила за 1 и 2 плочи , ще карам с 1 . Водача е truvatix boxguide
32 зъба е плочата
Предполагам говориш за звената на веригата? Ето една тема : http://www.mtb-bg.com/index.php/special ... -repair011
Иначе накратко-опъва се веригата на най-големия отпред и най-големия отзад и се добавят 2 звена.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 73 госта