П.П. Искам грайфера на гумата да не се търка лесно
Skoinks написа:Schwalbe Table Top например. Води се за dirt, но държи стабилно на не-много тежко спускане. Чудесна е на асвалт.
ChekinInside написа:Skoinks написа:Schwalbe Table Top например. Води се за dirt, но държи стабилно на не-много тежко спускане. Чудесна е на асвалт.
Table top за DH ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
exiteyes написа:Мешиш ги, отпред слагаш нещо, отзад друго и така. Например Ardent 2.2 отпред и нещо като Larsen отзад. High roller 60а 2.35 се трият тамън на 6-7 месеца каране на асфалта, айде може и малко повече ако не искаш да пъчиш на плочките пред площада.
radnostic написа:Привет колега.
Надявам се с това което споделя, ще помогна.
Та както са казали предните колеги по-горе в мненията, такова чудо няма.
В момента аз карам такава - http://eshop-gorgona.com/bg/velosipedi/ ... 235-0.html (просто ми изпадна без пари) и я карам градско (карана е година и половина от предния собственик и не е мръднала) и малко извън асфалтово (ако мога да го нарека така) каране.
Колкото до downhill, не знам колко е сериозен, какви са трасетата където караш и прочие.
Просто това е което мога да споделя.
Skoinks написа:Мен ми се струва, че нямаш представа какво искаш.
ChekinInside написа:Skoinks написа:Мен ми се струва, че нямаш представа какво искаш.
Вече си взех Schwalbe Big Betty 2.40. ЕБАХТИ БАНИЦАТА![]()
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:ChekinInside написа:Skoinks написа:Мен ми се струва, че нямаш представа какво искаш.
Ако вЕрно ще караш 90% асфалт и 10% DH.. според мене леко си се минал. Карам със същата, на спускане държи, ама карам и бая из града.. грайфера се търка сравнително бързо. Просто не виждам коя гума няма да се съсипе на толкова много асфалт..
msniki написа:mopper написа:ChekinInside написа:Skoinks написа:Мен ми се струва, че нямаш представа какво искаш.
Ако вЕрно ще караш 90% асфалт и 10% DH.. според мене леко си се минал. Карам със същата, на спускане държи, ама карам и бая из града.. грайфера се търка сравнително бързо. Просто не виждам коя гума няма да се съсипе на толкова много асфалт..
Преди доста време и аз имах същата дилема понеже карах 1-2-ти на седмица в гората и постоянно из града.
Взех си Maxxis Highroller 2.35 60a и издържа около 6-7 месеца гумата.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта