ну,погоди

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

ну,погоди

Мнениеот cvb » Нед Юли 07, 2013 6:30 pm

днеска гледам некъф чичка кара голем балкан,ама го прибутва с десен крак :D позагледах се за странния криволичещ начин на придвижване и забелязах скъсаната му верига :agree: и си рекох да обява международен ден на карането на бицикъл като тротинетка :evil: :deal:

може и да нее днешния :dontknow: идеи :magnify:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Re: ну,погоди

Мнениеот VOLATGE » Нед Юли 07, 2013 7:30 pm

Изображение
Аватар
VOLATGE

Рейтинг: 1126

Мнениеот cvb » Пон Юли 08, 2013 12:14 am

е,кво бе-той като му свършваше инерцията правеше опит да завърти педалите, и чак тогава прибутваше :agree: :D ма не беше пиян :dontknow: уж.. :magnify: :roll2:а,ние нее нужно да разглабяме верига :nono: а само да я свалим :idea: и когато не бързаме :agree: тренираме глезенче :evil: неколкостотин метра и тъй :wavey:

пп
ако ми ударите плюсче,ще пусна тема у форума на трабант
http://forum.2tpower.com/viewforum.php? ... 71d352a207
:agree: за м/ународен ден на бутането на кола,че оня ден некъв окади квартала да я запали,а жена му-мощна българка го обикаляше,бутайки го :popcorn: то неемаа рев на оня трабант,гръмове,пушеци :)
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Мнениеот did » Пон Юли 08, 2013 8:15 am

@cvb:

Защо пък плюсче? :eyebrow:

Написал ли си нещо на тема планинско колоездене в този форум в твоите над 900 поста? :idea:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот cvb » Пон Юли 08, 2013 12:34 pm

Явно не си проучил добре творчеството ми :agree:
а и това кво общо има с темата :deal:
неподготвено изказване
Изображение :magnify:
Аватар
cvb

Назад към Други