Inzagi написа:Някъде в България продават ли се педали Crank Brothers
Преди имаше тук. В момента не знам, колко е актуално, трябва да се пита.
Inzagi написа:Някъде в България продават ли се педали Crank Brothers
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
, колелото си
.hijacked08 написа:Kуриерски фирми в UK,чрез които мога да си доставя нещо ?
hijacked08 написа:Kуриерски фирми в UK,чрез които мога да си доставя нещо ?
Toni написа:Колеги търся си евтини курбели за ДХ или ФР какво ще кажете за: труватив IsoFlow
http://bikescenter.showbox.info-top.com ... .92/lang.2
предложете ми нещо.
BIKERPRO написа:Някой знае ли как се сваля лостчето на ръкохватка shimano br-m486 и дали може да се свали когато е пълна с масло като elixir и quad примерно , или трябва задължително да се изпусне маслото.Ръководство за употреба където е обяснено ( за предпочитане снимков материал) също би било полезно
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:BIKERPRO написа:Някой знае ли как се сваля лостчето на ръкохватка shimano br-m486 и дали може да се свали когато е пълна с масло като elixir и quad примерно , или трябва задължително да се изпусне маслото.Ръководство за употреба където е обяснено ( за предпочитане снимков материал) също би било полезно
все още се чудя как да сваля лоста ?
xcrider написа:Някой с впечатления от синтерованите накладки на Clarks или пак синтеровани, но на Icestop?
рада написа:Под каската трябва да можеш да си вмъкнеш само един пръст, не повече. Тогава ти е по размер.Седи по средата на челото, не се мърда на повече от сантиметър. В общи линии това са правилата при размера на каските.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 173 госта