blabla-dh написа:Все пак ще получа ли отговор?
От един до пет пръста

blabla-dh написа:Все пак ще получа ли отговор?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
blabla-dh написа:Какво означава,че формата на спирачното лостче е за 1.5 пръста?
Да не би да трябва да си отрежа половината пръст
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:Защо някои части second hand в pinkbike са бая по евтини от тези на българския пазар?
kalin_1991 написа:Някой да може да ми изреди всички възможни места за продажба на колелета в Пловдив и покрай него че ми задигнаха возилото? Пуснах жалба но и аз когато имам възможност да обикалям или да пращам някой да се оглежда за байка.
did написа:kalin_1991 написа:Някой да може да ми изреди всички възможни места за продажба на колелета в Пловдив и покрай него че ми задигнаха возилото? Пуснах жалба но и аз когато имам възможност да обикалям или да пращам някой да се оглежда за байка.
Ако е скъпо колелце, няма да го пуснат за продажба в Пловдив.
kalin_1991 написа:че е скъпо скъпо е ама не е и някаква фрапираща цена ся чак като си изплатя дълговете ще ми е възможно да взема скъпо и му забивам GPS ама чак след година година и половина
did написа:kalin_1991 написа:че е скъпо скъпо е ама не е и някаква фрапираща цена ся чак като си изплатя дълговете ще ми е възможно да взема скъпо и му забивам GPS ама чак след година година и половина
Пиши членоразделно! Това не искам да го чета.
kalin_1991 написа:Извинявам се, за шляканицата преди малко, но с една ръка гледам да пиша бързо и кратко.Също и не винаги знам къде и какви знаци да слагам.
halcor написа::offtopic:kalin_1991 написа:Извинявам се, за шляканицата преди малко, но с една ръка гледам да пиша бързо и кратко.Също и не винаги знам къде и какви знаци да слагам.
Излиза, че ти нямаш време да си подредиш мислите и да ги изложиш грамотно, но очакваш другите да изгубят време да ти декодират намеренията (което в някои случаи е възможно само с помощта на кристална топка) и да ти помогнат, което показва, че не ти пука за околните. Е как очакваш на тях да им пука за теб?
Сравни примерно ти да изгубиш 5 минути да си формулираш добре мисълта срещу 100 човека по 30 сек. да се опитат да декодират недооформена поради мързел мисъл, 300 сек. срещу 3000 сек.
Корекцията ти е стъпка в правилната посока, но е само стъпка. Винаги си струва да положиш усилие за да се изразиш разбираемо.
Това се отнася за всички "жертви", дето се оплакват, че отнасят минуси, използвам kalin_1991 само за пример.
mariko написа:@msniki
Щом не ти е ясно как препнателните знаци, особено така снизходително подхвърлената от теб запетайка, могат да променят смисъла на цялото изказване, значи си много глупав.
Грамотното писане, освен че не измъчваш и четящите, си е въпрос на самоуважение.
рада написа:...
Някой ще ми каже ли защо баирите блестят на слънцето?И особено тези на Ярема...
blabla-dh написа:Защо няма въздушни спирачки за велосипеди?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта