Предполагам, че с престъргване, с цел отстраняване на малко от излишния материал, ще може да се използват

Speedm написа:този курбел http://www.chainreactioncycles.com/bg/en/shimano-zee-chainset-10sp-m640/rp-prod82416 съвместим ли е с 9 скоростна система?

Toni написа:Колеги изгубих контрата която държи накладките и прожината на апаратчето на авид джуси 7. имате ли представаот къде мога да си купя само скобата-щифтче или както му е името?
uBaH написа:...
mariko написа:Къде в София може да се намерят продукти на RaceFace?
XCR120 написа:Имам един въпрос - имам рам и искам да си махна предните скорости но да оставя предния обтегач как да махна жилото от предния обтегач а той е sram x5 9 speed
Искам също така да питам как да направя обтегача предния да остане на 2-рия венец като махна жилото

, колелото си
.errtime2010 написа:Бихте ли ми препоръчали задна светлинка за колелото? Трябва ми да е възможно най-малка,колкото да си я лепна на тръбата. Не ми трябва нещо кой знае какво,просто веднъж,дваж седмично карам из града вечерно време и тъй като щях да сгазя без да искам няколко човека,които не бяха ме видели и реших ,че е време да сложа нещо преди да е станало злополука. Та ако имате предложения![]()

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 174 госта