Cross Grip 124 или GRX 8

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Cross Grip 124 или GRX 8

Мнениеот batboio » Вто Сеп 03, 2013 9:20 pm

Здравейте! :) След 4-годишно каране най-накрая реших да сменя колелото от METRO за нещо по-добро :) До сега карах само из София, но ми се ще да покарам и из планините (без много натоварване – тепърва ще започвам :)). Много гледах и изчетох и се спрях на Cross. Днес видях, че пускат промоция: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/c ... o-campaign. Сега въпросът е между Grip 124 и GRX 8 кое е по-добро :) Ще съм благодарен за всякакви съвети.
batboio

Рейтинг: 1200

Re: Cross Grip 124 или GRX 8

Мнениеот Bikes4you.eu » Сря Сеп 04, 2013 5:44 pm

Здравей аз бих избрал Cross GRX8, защото е с главини Shimano и хидравлика Shimano всичко останало е едно и също и 2-та велосипеда да доста добри за цената си, който и да избереш няма да сгрешиш но GRX8 е малко по-хубав като монтаж.Надявам се,че съм бил полезен поздрави и успех с избора!
Bikes4you.eu

Рейтинг: 1160

Re: Cross Grip 124 или GRX 8

Мнениеот batboio » Сря Сеп 04, 2013 7:00 pm

Това късно го видях :D Вече съм горд собственик на Grip-а. Аз по принцип на него му бях хвърлил око, но реших да питам все пак, тъй като беше на кантар. Накрая видях някакви по-добри отзиви за Tektro Draco в сравнение с тези Shimano, които са на GRX-а и това беше. Мерси все пак. Да кажа само още, че днес цял ден карам, много съм доволен и е голям кеф да не ти скърца нищо по колелото :P
batboio

Рейтинг: 1200

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти