penmark написа:Не може!
А би ли ми обяснил защо? Не се заяждам просто питам, за да знам.
penmark написа:Не може!
Stoks1 написа:Scott Scale 35 17-ка рамка (карбон), носи ли на 180 ротор отзад? В момента карам с 160 мм, но ми идва леко малък и не усещам спирачната сила!
XCR120 написа:карам RAM HTTWO с спирачка авид еликсир 1 с 160 мм ротор ако сложа 180 ще издържи ли рамката отзад и ако сложа спирачка shimano като от drag c1 te с 180 мм ротор ще издържи ли рамката???
п.п. Мерси предварително и да питам как се изправя спирачен диск???
XCR120 написа:п.п. Мерси предварително и да питам как се изправя спирачен диск???
raptor1987 написа:Как се представя бозата през зимата?Все още се чудя, дали сега да наливам, или напролет.
raptor1987 написа:Откаде, без значение Бг или не, могат да се купят бушинги за Сътур Райдон 2011г.?
xcrider написа:И моя Епикон се е разхлопал доста, от Веломания нямат бушинги и според тях сънтур щом е - луфт ще има, да не се притеснявам.
APD написа:raptor1987 написа:Откаде, без значение Бг или не, могат да се купят бушинги за Сътур Райдон 2011г.?xcrider написа:И моя Епикон се е разхлопал доста, от Веломания нямат бушинги и според тях сънтур щом е - луфт ще има, да не се притеснявам.
http://www.xxcycle.com/accessories-fork ... our,en.php
raptor1987 написа:raptor1987 написа:Как се представя бозата през зимата?Все още се чудя, дали сега да наливам, или напролет.
xcrider написа:APD написа:raptor1987 написа:Откаде, без значение Бг или не, могат да се купят бушинги за Сътур Райдон 2011г.?xcrider написа:И моя Епикон се е разхлопал доста, от Веломания нямат бушинги и според тях сънтур щом е - луфт ще има, да не се притеснявам.
http://www.xxcycle.com/accessories-fork ... our,en.php
Това, което виждам, са само пластмасовите втулки за евтините сънтури(XCT/M/R).
xcrider написа:Ръсиш бисери.
Тефлона е само част от слоя(покритието), бушинга е метален.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Има.vess_csm написа:има ли форум за шосейки ?
jamesbond7 написа:Търси се нова рамка за мтб каране или просто каране из пътеки,без много да го товаря байка.Разполагам с около 150лв макс и това ограничава нещата.Drag c1 или drag Zx нещо не ме радват като модели.Търси се твърда рамка!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 34 госта