Избор на наколенки ?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на наколенки ?

Мнениеот hrisko » Пет Ное 08, 2013 9:09 pm

Здравейте момчета ! Искам да попитам относно наколенки за FR , до сега съм се спрял на тези 1) http://industrial-bg.com/bg/products.ht ... gory_id=41 2) http://velocity.bg/index.php?route=prod ... uct_id=440 . Какво мислите за тях , някой карал ли е с такива , бързо ли се износват , удобни ли са за въртене , изплъзват ли се от краката и най-важното хубаво ли пазят ? Мерси предварително ! :beer:
П.С. може да давате и други предложения до 120 лв. и предпочитам да ги купувам от български сайт
hrisko

Рейтинг: 990

Re: Избор на наколенки ?

Мнениеот screamBoy » Нед Ное 10, 2013 7:28 pm

никой не знае, това не са наколенки за планина, за Българска планина.
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот andycu » Нед Ное 10, 2013 9:02 pm

Стана ми интересно :D .
Върху ixs-ите имам наблюдения от известно време вече. Много удобни, не се смъкват при никакви обстоятелства, пазят доста добре. Обаче...Като гледам как са се поразпердушинили за 3-4 сериозни падания, не са от най-трайните. Както подсказва името им, това са наколенки за падане на гладка, отъпкана пръст, без камъни, корени и други подобни. Просто трябва да се има предвид при покупка. За нюковете писаха подобни неща.
Успех с избора! :agree:
Ambition is for people without a plan.
Продавам: Dartmoor Hornet Боен твърдак http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=166845
Аватар
andycu

Рейтинг: 1300

Мнениеот hrisko » Нед Ное 10, 2013 9:49 pm

screamBoy написа:никой не знае, това не са наколенки за планина, за Българска планина.

бил ли ми дал някакви други предложения до 120 лв.
hrisko

Мнениеот Bace_kz » Вто Ное 12, 2013 4:32 pm

Оня ден видях на живо това и изглежда наистина много яко, но си зависи как ще падаш :D Иначе ето това са читави наколенки за нашите планини.
Аватар
Bace_kz

Рейтинг: 1511

Мнениеот screamBoy » Вто Ное 12, 2013 9:08 pm

точно така, рейсфейса са идеални, особено с тази цена, текат ми лигите по тях вече 2ра седмица, за първи път ги виждам нови за под 100лв, купуваш ги и хвърляш фиша от тотото защото вече си ударил 6-цата

ето други дълги, само че китайски, бдв това трябва да е комплект наколенки и налакътници, нищо че са снимани само колената
http://www.dimibike.com/velosipedi-kolo ... -vp776.htm

но, това е за тези дето карат FR/DH !

рейсфейса за 80лв ... само да си намериш с кой да направите поръчката и да ти излезе до 10лв доставката; тази оферта на CRC обезмисля всичко друго. Не си личи от снимките но са дълги, покриват чак долу до глезена, това им е най-ценното.

Все пак на мен какво ми се случва като планинско и на теб какво ти се случва са различни неща, обаче не съм виждал и не съм запомнил да съм виждал някой да кара в планина с тези меките наколенки дето нямат пластмаси.
Като ги гледам моите как им е изорана пластмасата ако бяха меки щеше да е прокъсано много отдавна, да е 20лв да го вземеш ама то и твърде скъпо!

много добре правиш че пускаш темата, подготвил си твърде много пари!!! ... или аз живея в някакво минало

ето сега едни
http://maximatrade.com/index.php?body=- ... r=15&pod=5
ако наистина си в Бургас и отвреме-навреме ходиш до някакви курорти ... по курортите е чистичко и дори 1-2 пъти да се навреш в някакви бесни храсталаци пак тези по-късите ще ти свършат работа, защото с тях е по-ок да се върти
в смисъл според мене това са съвсем обичайни за планина и цената им е съвсем нормална и почти всички хора карат с някакви подобни (не тези но толкова дълги), те покриват само до някъде, но пък са двойно по-евтини, затова и много се карат; и все пак покриват повече от тези меките

извинения, знам че пиша някакви не съвсем адекватни неща, дето са си верни само за мен; дано успееш да се ориентираш все пак
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот hrisko » Сря Ное 13, 2013 7:01 pm

аз съм си в Бургас ходя по курорти да карам , доста често ходя в Тополица да карам и главно в Странджата . Насочих се към меките наколенки , защото са по-удобни за въртене , по-практични са и главно защото 60-70 % от приятелите ми карат с такива ( друг е въпроса че като гледам и хората по състезания и като цяло доста голяма част карат с меки наколенки и то без шингард ) . Ще разгледам и бг сайтовете още веднъж поради простата причина , че не искам да поръчвам от чужбина , просто защото не ми се занимава .
hrisko

Мнениеот ^_WhitE_DeMoN_^ » Сря Ное 13, 2013 8:21 pm

Според дълбоките ми проучвания и търсене, оптималния вариант за наколенки са Nukeproof. Държали се много добре при въртене, протекцията е на ниво (кеф ти с кори, кеф ти без) а и цената е добра.
За съжаление не мога да дам инфо от първа ръка, понеже от 6 месеца чакам моя размер и цвят... :bawling:
Viber | Telegram | WhatsApp | Kaizala: 0885355287 || Facebook: Serge Bulah || Instagram: serge.insta
Аватар
^_WhitE_DeMoN_^

Рейтинг: 1775

Мнениеот hrisko » Сря Ное 13, 2013 9:30 pm

^_WhitE_DeMoN_^ написа:За съжаление не мога да дам инфо от първа ръка, понеже от 6 месеца чакам моя размер и цвят... :bawling:

и аз от доста време чакам да докарат моя размер в индустриала и за това викам да се посъветвам и с по-знаещите
hrisko

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд