- Ще се ходи към Крупник за два делнични дни с Уоутър.
- Ще се спи във вилата ми в гр.Рила, която е зазимена, т.е. няма вода, няма храна, няма нищо - просто ще я ползваме вместо палатка.

- Ще се кара над Крупник - първия ден по-малък маршрут (25-30 км), втория ден може и нещо малко по-голямо - 35-40 км, тъй като ще можем да тръгнем рано сутринта. Темпото на каране ще е толкова, колкото ми позволяват силите, т.е. не прекалено бързо, ама няма и да се моткаме излишно. Терените за спускане са изключително трудни - всички пътеки над Крупник, открити до момента, са Т4 и Т5, лесно просто няма.
Вариант 1 е да се отиде понеделник и вторник (26-27 ноември). Прогнозата за тогава е по-добра - по-топличко, по-малко ветровито, без дъжд. Проблемите са:
1. Не се знае дали ще мога да си ползвам колата тогава.
2. Не е ясно дали Уоутър ще може да се освободи от задълженията си точно за тези два дни. Чакам го да ми каже днес, защото и аз днес го реших.
Първият проблем може да бъде решен и с помощта на човек, който иска да се присъедини и има автомобил, който да е свободен за 2 дни. Разбира се, делим горивото и каквото друго има. Вторият проблем, както казах, очаква развръзка.
Вариант 2 е четвъртък и петък, 29-30 ноември. И тогава ще е топличко, но може да вали, а и ще духа повече. Ако първият вариант не е възможен обаче, остава само този.
Като цяло и в двата случая се търсят още двама души, тъй като толкова места има в колата. Както казах, ако някой от тях е с кола и възможност за качване на велосипеди, това е предимство, особено 26-27 ноември.
Ако има желаещи, особено за първия вариант, направо да ми звънят на 0887 321695. Е, ще проверявам и темата.