icoki10012345 написа:само да ти кажа че стеншъните трябва да стърчат минимум 2мм от горната корона
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
icemanlovers написа:С нова рамка RAM DHX2 2013 + шок FOX DHX RC2 2011 + чашки Orbit Z 1.5R
Тегло на рамката с Ос. протектор и чашки без лагерите,ухото и кобилиците под 4.300кг.
Рамера на рамката е М , но сравнена със сегашната ми рамка(старата СКОТ ГАМБЛЕР 2012 Л-размер) са еднакви![]()
hitar_potar написа:icemanlovers написа:С нова рамка RAM DHX2 2013 + шок FOX DHX RC2 2011 + чашки Orbit Z 1.5R
Тегло на рамката с Ос. протектор и чашки без лагерите,ухото и кобилиците под 4.300кг.
Рамера на рамката е М , но сравнена със сегашната ми рамка(старата СКОТ ГАМБЛЕР 2012 Л-размер) са еднакви![]()
Баси, Жорка, пускаш коментарче дори за гриповете, с които си се сдобил. Не го ли раздаваш прекалено подробно?![]()
Аз ако трябваше да пускам отделен пост за всяко отделно нещо, което съм взел през 4-5 седмици, трябваше да завладея половината тема - то не бяха колчета, седалки, команди, обтегачи, зъби, вериги, курбели, гуми, вилки......![]()
А и още неща чакам....
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта