не, много е скъп
пробвал съм един обезмаслител с мирис на лимон, и той беше скъп към 10лв флакона но го свърших и все се чудя
меглио и всякакви мр пропъри дори и концентрирани са слаби
към автора на темата - ако накладките веднага като нови са ти ковали това не е метална накладка, невъзможно е
вземи си метални накладки от discobrakes да речем, другите евтини материали просто така си работят ... в смисъл почват да спират различно и това е непоправимо
35лв с жълтурската надценка не е кевлар нито нещо друго хубаво керамично, със сигурност, може да е няква полуметална което ще рече пластмаса и метални стружки или прах
сладостта на пластмасата - евтина ама за някои неща не става
Май си със Деоре 525 съвместими; ако случайно опреш до нови накладки хвърли око на такива
http://www.discobrakes.com/?s=0&t=0&c=14&p=768&този спрей за 10лв дето трябва да изсъхнат след него - да, точно това е ок, пръскаш и завърташ с ръка да се повърти минута-две, само не обръщай колелото като е хидравлика ще че глътне въздух
обезмаслителя можеш да го тестваш по 2 прости начина:
*намираш някъде под с плочки, с гладки плочки
пръскаш малко на плочките и като засъхне трябва като ходиш отгоре с гуменки/маратонки да скърца; това е ок обезмаслител
*пръскаш малко на външната гума на грайфера, като засъхне трябва там да скърца и на асфалт и на цимент и на мрамор .. сещаш се
такова нещо на мен с домакински обезмаслител (и меглиа и някви други, кеф ти концентрати кеф ти всьо) не ми се случва много успешно
иначе има (имаше преди) по автомагазини 'обезмаслител за гуми'; в едни по-големи флакони ... имаше дори в Практис ... е те са мнооого благи за тая цел а и идваха на по-прилична цена предвид обема
но, това е инфо от преди 2-3 години, не съм купувал и не знам скоро ква е хавата ... не са специален консуматив и може би ще ги има по доста места дето продават неща за коли ...
бонуса е че това е перфектно за гуми и седалки в смисъл много добре почиства ... но за някви семеринги и втулки не става, щото е твърде силно и освен че маха смазката и доста време пречи новата смазка да работи ок
обаче не забравяй че стъпките са както писа Pr3d4t0R - първо виждаш ква е причината, да не е протекъл маркуча, или нещо от вилка и после се заемаш с окончателното очистване