gosh6o написа:Искам да попитам колко са дълги лапите на стоковите твърдаци 26 на RAM?
milestone написа:Интересно каква е тая двайсе и кусур инчова рамка с ЕТТ 567мм. дето я караш лежерно ХС (и какво е това лежерно ХС с уилита и кантари)? Вероятно не мериш нещо както трябва. И какво те интересува с какви лапи ги сглобяват РАМ - щом на теб ти е удобно със 100мм. лапа, караш си с такава. Какво не ти харвсва на сегашната лапа и какво разбираш под евтина?
gosh6o написа:...
N.i.k.o.l.a написа:Каква пружина за шок трябва за човек с тегло 55-60 кг?
N.i.k.o.l.a написа:N.i.k.o.l.a написа:Каква пружина за шок трябва за човек с тегло 55-60 кг?
?
dviktor написа:Днес забелязах, че задната ми главина която е SRAM 406 за 10 скорости издава странен звук на празен ход, явно е за смяна. Минах през едни вело магазин да ги питам и те потвърдиха моите подозрения и ми предложиха Novatec модел D142SBT на цена от около 90 лева.
Какви други предложения имате в този ценови диапазон?
N.i.k.o.l.a написа:http://www.ram-bikes.com/bg/view_bikes.php?bikes_id=5 - ето инфо за рамката. Шока е Fox Van RC.
XCR120 написа:Здр искам да питам как ви се струва Ram Httwo за Dh с 130 мм ход вилка !!!
bio написа:XCR120 написа:Здр искам да питам как ви се струва Ram Httwo за Dh с 130 мм ход вилка !!!
на мен ми се струва тъпо. обаче, важното е на теб как ти се струва ...
Yavkata написа:Зависи какво разбира под Dh. То половина от заявилите "карам далнхил" практикуват леко ХС. НТ-2ката има доста прилично поведение със 130мм вилка.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта