Чело за стержен 1.125" (oversize) и обикновени чашки
CartoonFox написа:Здравейте! Ще купувам рамка Ц1 и ми трябва малко помощ относно средното![]()
Попитах в скрийм байкс ама така и не ми отговориха![]()
Та... с какъв размер трябва да е средното, така че да пасне на рамката? Благодаря предварително
Ozzie написа:муфата е широка 68 мм.
колко да е дълга оста (ако не е с външни лагери), зависи от курбелите които смяташ да монтираш
CartoonFox написа:http://screambikes.eu/bg/kurbeli-os-kas ... -bc82.html
http://screambikes.eu/bg/kurbeli-mtb/57 ... 171-l.html
ще станат ли ?
Ozzie написа:Съвместими са.
XCR120 написа:Колко голяма гума сте успявали да сложите отзад на рамка RAM HT2 ?
XCR120 написа:Колко голяма гума сте успявали да сложите отзад на рамка RAM HT2 ?
gosh6o написа:Някой да даде линк където подробно е обяснено как се плете капла. Дойде време да се науча и аз
Petar_vn написа:Някой знае ли, при по-голяма спирачна сила с задна дискова спирачка, какви могат да бъдат последиците при рамка с обикновени уши, а не при такава с проходна ос. За предната съм чувал че при вилка с 9мм. ос при голяма спирачна сила може да излезе цялото предно колело от ушите и е имало такива случаи, но не намерих нищо за задната. Някой имал ли е кофти преживяване от такъв род?
bio написа:Petar_vn написа:Някой знае ли, при по-голяма спирачна сила с задна дискова спирачка, какви могат да бъдат последиците при рамка с обикновени уши, а не при такава с проходна ос. За предната съм чувал че при вилка с 9мм. ос при голяма спирачна сила може да излезе цялото предно колело от ушите и е имало такива случаи, но не намерих нищо за задната. Някой имал ли е кофти преживяване от такъв род?
ако не си си затегнал QR-ите всичко може. кажи какво конкретно те интересува ? Спирачка, размер на ротора, рамка ?
Petar_vn написа:Като спирачка avid db1, ротор 180мм. рамка примерно аполон. Интересува ме при резки спирания на неравен, каменист терен с голяма скорост, дали има вероятност да излезе задната капла от ушите (при добре затегнат qr) или пък да се откъртят ушите
sando99 написа:Може ли някакво мнение за Lapierre Rapt 1.1 Dirt Jump? Благодаря предварително.
Потребители, разглеждащи този форум: didkodidi и 24 госта