ЕAngel написа:Похвална нагласа, аз също съм фен на родното.
Имате ли определен бюджет с половинката?
OXUS написа:кой български производител ще пусне най-лекият и качествен велосипед с 29 инчови колела тази година?
Ивайло написа:OXUS написа:кой български производител ще пусне най-лекият и качествен велосипед с 29 инчови колела тази година?
Аз залагам на това.
OXUS написа:коя е тази година най-леката и качествена българска 29-ка за парите ... 1300 - 2000 лв.
nerron написа:То това кило, кило и половина надолу ... няма да се усети много. Ако си тежък, свали от себе си едно кило и те ти лек велосипед
Brave написа:Сглобката не е атомна физика, но ако купуваш велосипед на части, излиза значително по-скъп от цял, дори внимателно да следиш за отстъпки и да пазаруваш онлайн. Вече ако ползваш и части втора ръка, има повече шансове да се събере нещо добро, но пак би било по-евтино да се вземе цяло колело втора ръка.
PtD написа:nerron написа:То това кило, кило и половина надолу ... няма да се усети много. Ако си тежък, свали от себе си едно кило и те ти лек велосипед
Не е точно така. Зависи къде е това кило, кило и половина. Едно е, ако е във въртяща се неокачена маса. Друго е ако е в невъртяща се, но неокачена маса. И съвсем трето е, ако е в окачена невъртяща се маса.
Use.Less написа:Имаш 2 варианта:
А междувременно рамката си остава...а тя според теб на Крос е "компот".
Use.Less написа:А жената за 29ка ли е?
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта