skulboy написа:Какво ще кажете за Jumbo RMX като задна? С главина quando. Дали ще е г/д здрава колкото мад-а или пък поне да издържи грубо XC спускане? Харесал съм си тази от форума и се чудя сега, дали да се оглеждам за задна мад за около 70 лева или да взимам RMX-a за 65? Ето и линк.
skulboy написа:skulboy написа:Какво ще кажете за Jumbo RMX като задна? С главина quando. Дали ще е г/д здрава колкото мад-а или пък поне да издържи грубо XC спускане? Харесал съм си тази от форума и се чудя сега, дали да се оглеждам за задна мад за около 70 лева или да взимам RMX-a за 65? Ето и линк.
Някакви мнения?
skulboy написа:Дай една снимка все пак, за да преценим и ние
marsa написа:Първо - капацитета на декланшора означава разликата между най-голямата и малката плоча, т.е. в случая 48-22=26. Масовите декланшори са с 22t капацитет, като плоча 48 се комбинира с 26/28, а 44 с 22 стандартно.
Ако декланшора ти не е нещо по-нестандартно, може да не може да превключва от малка на средна (по-малко вероятен проблем), и да опира веригата в долната част на клетката (почти сигурно).
Другият проблем, който може да срещнеш е максимално голямата плоча, която позволява декланшора (top max) - нормално работят или с 42/44, или с 48. Ако е бил на колело с по-малки плочи, има голяма вероятност да не работи с 48.
exiteyes написа:Защо да не ти се чака, sportsdirect доставят за срок от 5 работни дни. Потърси някой, който се занимава с поръчки.
В България най-интересния сайт на който съм попадал е http://www.contrabanda.bg/, въпреки това никога не съм поръчвал от тях.
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
darki написа:В bike-discount изрично пише, че може да се плаща с кредитна карта на Visa Electron и Master Card, та въпросът е дали може да се плати с дебитна карта на Visa Electron ???
kaliopo написа:...
skulboy написа:Е,сега... Важното е, че се рабрахме. Капла, колело или търкало 'се тая![]()
Он:
Заключващите се грипове с универсален диаметър за кормило ли са? Не съм се интересувал до сега относно гриповете.
marsa написа:22.2mm е стандартният даметър за правите кормила, а за дроп кормилата (шосейните) варира в тесни граници. Но при правите само някаква супер екзотика може да има разлика. Същото важи и за гриповете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта