.......................................................................

но нека пак напомним, че темата е с XC насоченост, да не стават грешки.
 но нека пак напомним, че темата е с XC насоченост, да не стават грешки.

:agree:
:agree:
 Пак за спирането ми - не знам до колко компетентно боравя със спирачките, сигурно съм вързан и в двете ръце
 Пак за спирането ми - не знам до колко компетентно боравя със спирачките, сигурно съм вързан и в двете ръце  , да не говорим за разни параметри като маса, ускорения и други темподобни. Тях ще ги оставя на д-р did. Ианче тогава бая побутах - от това ще да е! А и преди някой да се смее нека малко се позамисли защо.
, да не говорим за разни параметри като маса, ускорения и други темподобни. Тях ще ги оставя на д-р did. Ианче тогава бая побутах - от това ще да е! А и преди някой да се смее нека малко се позамисли защо. .......................................................................

Работи за всякакви спирачки, дори за v-brake и дори се спира по-добре така, отколкото с влачене, заради fade-a. Както казах ако някой го е страх да припомпва заради паузите между помпанията, може да припомпва като редува спирачките, тоест винаги едната спирачка да е зацепена.
 Работи за всякакви спирачки, дори за v-brake и дори се спира по-добре така, отколкото с влачене, заради fade-a. Както казах ако някой го е страх да припомпва заради паузите между помпанията, може да припомпва като редува спирачките, тоест винаги едната спирачка да е зацепена.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта