В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
За коя хижа става въпрос и как се стига до нея с колело най-лесно - влак/бутане или кола/бутане, докъде с влака/колата? Ако се прибира през друго място, колата отпада. Рай ли е тази хижа или? Възможно ли е карането оттам нагоре или поне после надолу? Който е бил нека сподели
За коя хижа става въпрос и как се стига до нея с колело най-лесно - влак/бутане или кола/бутане, докъде с влака/колата? Ако се прибира през друго място, колата отпада. Рай ли е тази хижа или? Възможно ли е карането оттам нагоре или поне после надолу? Който е бил нека сподели
[/quote]
Карането е възможно по 90% от трасето Хижата не е Рай... но е източно близо...
Само веднъж съм бил в района и беше мъгла повечето време, не знам за коя хижа говориш, нямам и карта.
Дайте поне час и място на срещата, откъдето се тръгва. Може би най-удобно ще е в подножието на планината, откъдето се тръгва... уф като в небрано лозе съм, а искам да дойдаааааа!
[quote] мястото на среща ==> хижата с гараж [/quote]
Ако хижата е Тъжа, значи мястото на срещата е след като е минало половината изкачване, така си мисля поне! Нека някой ме светнеееее Ай Сик Тир Ю: 311454914
Най-вероятно срещата за хората от южна България ще е гарата на с.Тъжа или в гр. Калофер, където е и крайната точка на маршрута. Самото качване до х.Тъжа е нещо забележително и не е просто "придвижване до изходната точка". Там са водопадите.
Имай повечко търпение, то ще се чуе и ще е организирано добре, щом kibikoff се е заел с това, гарантирам.
Ей Фенове на това му казвам късмет Аз!
Точно на тази дата вече 4 год. се качваме с мои познати до ТъЖа а на др ден през Ботев до Рай. Карането е много приятно и дано се отзоват повече хора. Последните 2 год се качваме от 5Ак вечер на фарове(за тез които искат по-различно направете го така)ние сега обмисляме др вариянт за тръгване от Паниците нагоре към Ботев, но кой знае може и да сме в село Тъжа в 5ак вечер/
Айде каквото стане дано се засечем
Жалко че и аз няма да мога да се присъединя, въпреки мерака който ме гони. От скоро съм фен на mtb и с радост открих, че най много ме влече XC-то, но няма много мераклии за подобни преживявания покрай мен.
Дано скоро се организират още такива мероприятия, за които ще се постарая да не съм ангажиран
Пожелавам на всички приятно и безпроблемно каране!
тогава съм на х-курзия с класа ми,а много ми се ходи щото на снимките изг;ежда рай-винаги съм искал да карам на такова място ама досега само в София съм карал ако го отложите с една седмица- 17-18 ще дойдат повече хора :D
Ако не е заради времето е хубаво да не се отлага, щото юни времето още е нестабилно и другата седмица може да е лошо, да не стане , после и накрая не че това ще спре някого... Но и нямам търпениеееее
А ти с Бургаската група ли си сега или все още с майните? [/quote]
Ще ти кажа нещо под секрет.В момента изготвям таен план за постепенно внедряване на гларусите в редиците на майните.На бургазлии всяка сряда вечер се опитвам по малко да им промивам съзнанието,като бирата е само за параван,ама те още не са се осетили:).Но това все едно не си го чул,да не развалим плана.Повече инфо-на 10-ти:beer:
бирата е само за параван,ама те още не са се осетили[/quote]
значи здраво наблягате на "паравана", а?
и аз се мъча тука да основа клон на "крива спица" за франкфуртския вилает, ама има едни балгари с колела, дето са баси ексхибиционистите... не ползват "параван"!!!