[quote="bluskanie"]
Филма не е на ниво. Някак не е маняшки, въпреки че има изпълнения предимно на дъртовете. А, за музиката... ахахах абе тия луди ли са бе. Метал балади... ай сиктир. NWD6 беше тъп, този е дваш...
За да се обоснова малко: Къв е този стил да се снима само на забавен каданс? Абсолютно целия филм е САМО това. И къде е истинския шум от колелото? Няма такъв, но има хеви метал от 70-те пхаха. Кара Леноски, ма свири няква помиярщина... И защо не са снимали нищо друго освен колела? Некви закачки, простотийки, които пвсъщност правят един филм. Може очакванията да са били повечко, но все пак филма не си заслужи чакането...
[/quote]
Интересно какво точно не ти хареса?!
Филмът е феноменален. Поредната огромна крачка напред. Хората за една година са научили неща, които аз няма да посмея да направя никога. ОГРОМНИ трикове от скокове, които надали някога ще скоча. Камерон Макол започва филмът страхотно. Невероятен стил, а какви изключително ненормални неща прави... Кайл Стрейт... малко са му позанемарили секцията, но и той... страхотни сцени от Заалбах, а и какви тейбълтопи прави... леле.

Забелязва се абсолютното отсъствие на каска на главата на Zink, освен когато кара ДХ. ИЗКЛЮЧИТЕЛНА секция на Симънс на Норт Шора... той, разбира се, е от олд-скул карачите, заедно с Ричи, и двамата просто карат големите си колела надолу, докато новите скачат същите и по-големи скоци с по-малки колела и въртят ужасни неща от тях. Има огромна разлика, само за 2-3 години... Таман щях да започна да плуя, че Грасия пак нещо го няма и той се появи.

Хубава секция, но и тя орязана като на Стрейт. Лопез... ах, Лопез. Този човек има стил. И то какъв. Красота е да го гледа човек. АДСКИ много прилича на Зозката, а аз пожелавам на последния да го стигне и задмине по качества.

Береклот няма да го споменавам, не случайно ми е любимец, но след Лопез и Макол почвам да се чудя.

Дразнещото беше, че за Турция бяха взели стрийт карач, но ще го преживея. А как трябва да отидем там да караме...

Карлин Дън (или както му се чете името)... и той прилича на олд-скул карачите, но е от новите.

Но си го бива, как я върти тази задница по голите склонове на Юта... леле, красиво, красиво... сегмента на Роби Бордон е ненормален. Този човек скача отвсякъде с мизерното си колелце. Не мога да го разбера... а някак си няма стил, не изглежда СТАБИЛЕН на колелото. Като Бендер. Но пък кара, да му се невиди.

На мен най ми хареса карането в Юта и тем подобните места... едни голи склонове с песОк, скокове, дропове, най-истинското каране на фрирайд и това, което най-прилича на произхода на това каране на колело - от ските. Страхотно. Просто страхотно, някой ден ще отида да покарам там!!! Музиката - изключително на място, много отива на карането на съответните "актьори". Абе, с две думи - ди муви оф дъ иър. Феноменален.

I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough