[quote="Kekemora"]
[color=navy][b]Филма е потресаващ...гледах го преди доста време, но все още пазя свежите спомени...
Чудя се какво по-добро от това биха направили

[/b][/color]
[/quote]
Чак пък да е най-доброто което се е появявало...

Не бих казал.
Защо се е образувало въобще подобно твърение ми е много чудно?
Може би е заради неща,които не са виждани/показвани досега?Не,в The Collective няма нещо невиждано.От към прогресивност и показване на най-новите "трикове" даже си върват ръка за ръка с Disorder 5.Даже Disorder-а е със няколко идейки по-напред по този параграф.
Може би е заради стилът на карането.Ами то пак е същото като в Disorder.Или пък е заради стилните кадри?Може би тук е силната страна на филма,но отново не е нищо невиждано или нечувано.И нека само вметна тука една забележка на Agent Orange,за забързаните кадри-ами аз в този филм забелязах доста такива моменти,без да съм се втренчвал да ги търся.Нещо което не ми е правело впечатления в изборените от него филми.
Или е всщност екстрата,че байкрите отвреме на време казват някоя "мъдрост"?И изведнъж,тяхната дума е закон?!
Филма си е супер,да?Много ме израдва,добре е направен и си има силните момента както повечето байк филми,но това си остава просто филм,а не библия.Това е единствената причина да напиша горните редове,непроумяването ми защо има хора който сляпо оравят от един готин филм светия грал и без причина/мотив или оплюване срещу техния любим филм,трябва да критикуват по такъв начин всичко останало?
Успокойте се,вдишайте,но незабравяйте да издишате все пак и отворете очите си за...всичко.
That is all.
Cheers:beer: