Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Тук са Правилата на пазара. В този форум можете да отправяте молби, забележки, съобщения и др. подобни до модераторите на Пазара.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5

Модератор: Модератори в пазара

Re: Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Мнениеот martiman96 » Вто Яну 31, 2012 5:12 pm

msniki
Коректен! Може да се търгува с него! :)
If you want to fuck the sky teach your dick to fly!!!
Аватар
martiman96

Рейтинг: 1115

Мнениеот marvik7042 » Вто Яну 31, 2012 5:55 pm

Stiwi
Много коректен и точен.Евала. :beer: :beer:
Аватар
marvik7042

Рейтинг: 1273

Мнениеот hanster54 » Вто Яну 31, 2012 7:55 pm

TeDo_BaPHa много точен и разбран пич! :beer:
"Be true to yourself and you will never fall..."
Аватар
hanster54

Рейтинг: 1182

Мнениеот stanislawch0 » Вто Яну 31, 2012 9:27 pm

YAX
drag_951
Коректни :)
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
stanislawch0

Рейтинг: 1054

Мнениеот Yavkata » Сря Фев 01, 2012 1:56 pm

NBUPsiho Коректен.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Мнениеот TeDo_BaPHa » Сря Фев 01, 2012 3:26 pm

hanster54
rsf

:agree: коректни
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот Stiwi » Сря Фев 01, 2012 5:39 pm

marvik7042
Аватар
Stiwi

Рейтинг: 1328

Мнениеот hanster54 » Сря Фев 01, 2012 10:28 pm

clkgtr06545 - изключително несериозно отношение. Писах му че вземам продаваната от него стока, при което по погрешка ми праща писмо за друг потребител (прави уговорка и с него). Пише ми дай си скайп-а, при което аз му казвам да се уговорим тук във форума, но все пак оставям скайп. Той ми пише във форума, че ми бил писал - нямам никакво известие. Казвам му дай си скайп-а, дава ми скайп, търся го - няма потребител с такова име. Ебаси абсолютната загуба на време...Моето мнение е че не си заслужава търгуването с този индивид! :nono:
Аватар
hanster54

Мнениеот clkgtr06545 » Чет Фев 02, 2012 12:22 pm

hanster54 написа:clkgtr06545 - изключително несериозно отношение. Писах му че вземам продаваната от него стока, при което по погрешка ми праща писмо за друг потребител (прави уговорка и с него). Пише ми дай си скайп-а, при което аз му казвам да се уговорим тук във форума, но все пак оставям скайп. Той ми пише във форума, че ми бил писал - нямам никакво известие. Казвам му дай си скайп-а, дава ми скайп, търся го - няма потребител с такова име. Ебаси абсолютната загуба на време...Моето мнение е че не си заслужава търгуването с този индивид! :nono:

Първо отношението ми към теб беше изключително Сериозно и ти отговарях веднага на всички ЛС-та :nono: , а това че съм сгрешил едно ЛС не виждам какво толкова е (човешко е да сгрешиш понякога :banghead: ).
Във форума ти казах че става бавно и за да не ти губя от времето ти предлогих да се разберем по скайп :nono: и си виж пак известията , защото ти изпратих заявака в скаип :smash: .И незнам за каква загуба на време говориш при положение,че уговарянето беше точно 1 ден :dontknow: .
clkgtr06545

Рейтинг: 1132

Мнениеот hanster54 » Чет Фев 02, 2012 1:27 pm

Първо се извинявам на админ-а, защото не мисля, че тук е мястото, където трябва да се разменят съобщения от подобен характер и все пак....
Готов съм да си променя мнението ако бъде преценено, че съм в грешка, но съм контактувал с доста потребители и подобно нещо не ми се беше случвало. Още веднъж ще обясня по стъпки ситуацията:
1. На 31.01 ти пратих съобщение в което исках да ми дадеш цена за двата продукта (доста смешно е, защото става въпрос за седалка и шестограми за малко пари). съобщението: "За колко ще дадеш шестограмите и седалката? Навит съм да ги взема ако дадеш добра цена"

2. На 31.01 получих следния отговор: "еми ако изкаш ти ги давам двете за ...... лв :beer: , като мисля че тази цена е перфектна"

последвано от още едно съобщение: "Ако изкаш ми дай скаип и мога да ти пратя снимки с по-добра резолюция , тъй като тук има ограничена памит и не мога да кача хубавите снимки , но смятаи , че сачо езин щестограм струва .... лв , така че си е на сделка а аз тези ги взех като резервни , защото мислех , че ще изгубя някои , но така и не изгубих и за това ги пуснах , а седалката я смених със същия модел , но бяла . Това е инфото , което мога да ти дам тук ако изкаш по сериозно инфо и по-долри снимки дай скаип , а ако не ще си ги огледаш на място (предполагам си от София)"

3. На 01.02 изпратих отговор: "Здрасти, дай де се видм някъде в центъра = НДК, Славейков, попа, съдебна и направо да ги взимам. Скайп-а ми е .........."
Не получих отговор следващите няколко часа и изпратих още едно съобщение: "Какво стана ще се уговаряме ли?"

4. По-късно на 01.02 получих това: "Здр. Съжелявам , че чак сега ти пиша но просто днес бях доста зает ,а иначе незнам дали ще ти е изгодно да ти ги пратя , защото ще ти излязят към .....лв , а ако не ги харесаш и ги върнеш ще трябва да дам ..... лв за да ги взема"

последвано от това: "Упс предната ЛС не беше за теб , а за един от Варна иначе ще те потърся по скаип и там ще се разберем по бързо :beer:"

и това: "В скаип те намерих , сега устава само да ме приемеш и да се договорим :beer:"

5. Тъй като бях пред компютъра и не получих никакво известие, аз отговорих: "Ами не знам как си ме намерил, като нямам никакво съобщение/искане за добавяне към списък с потребители?? Дай си скайп-а или да се разберем тук"

6. Отговора на потребителя беше: "Тук става много бавно Скайпа ми е ......... , а може да не си получил,защото в момевта не съм на линия :dontknow:"

7. Направих копи/пейст на скайп-а, който ми даде и се оказа, че потребител с такова име не съществува, след което изпратих поредното съобщение на потребителя: "Казва, че потребител с такова име не съществува???"

След което настъпи мълчание, съответно не се почувствах особено добре, тъй като вместо да се въсползвам качествено от малкото свободно време, което имам стоях пред компа и разменях безмислени съобщения с въпросния потребител. Просто му написах: "Успех с продажбата, нямам желание да си губя времето с теб повече!"

Днес след оцветих името му в червено в този раздел видях, че е писал тук и ми е пратил съобщение (което така и не прочетох, а директно изтрих).
@ clkgtr06545 Два дена и 12 съобщения за нещо доста незначително са си пълна загуба на време пич. Всичко хубаво от мен и още веднъж се извинявам, че занимавам потребителите с подобни глупости, но държа да съм коректен и никога не бих си позволил да "очерня" (почервеня в ситуацията) някой без да имам основание за това. :peace:
Аватар
hanster54

Мнениеот msniki » Чет Фев 02, 2012 1:46 pm

hanster54 написа:бла-бла.

Не че защитавам продавача, но това не е основание да го пишеш некоректен("несериозен"-да)
Ако беше тей мога да ти изброя 20-30 човека който по подобен начин са ми изгубили времето, свиквай няма да е последния такъв.
Прост пример при мен наскоро:
Приятеля на drumboy със скайп: h.i.mandskateskate:
Който беше така сериозен в пазарлъка и бързането да пратя по еконт, че чак излезе извън линия и даже не ми написа че се отказал.
Даже нямал времето да драсне 2-3 думи по скайп.... :crazy:
В последствие трябваше да пиша drumboy за да разбера че се е отказал.
Последна промяна msniki на Чет Фев 02, 2012 2:02 pm, променена общо 1 път
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот clkgtr06545 » Чет Фев 02, 2012 2:00 pm

@hanster54

Eми пич след като ти написах цената за двата продукта ти цял ден не ми отговори :nono: .
На другия ден ми писа направо да се видим някъде , но преди за извърша зделка аз винаги още веднъж разяснявам нещата , за да няма после ама ти каза това аз разбрах друго и т.н. След като ти пратих палномощно в скайп чаках 15 минути , но така и не бях приет за това ти написах тук , че съм те потърсил :crap: . Защо не си получил заявката незнам :dontknow: . Всичко хубаво и от мен , но и аз държа да съм коректен и никога не бих се оправдавал ако нямях уснование за това. :beer:
clkgtr06545

Мнениеот Stanev » Чет Фев 02, 2012 2:55 pm

zeedor4o Много коректен, разбрахме се само с няколко съобщения в скайп :agree: :agree: :agree:
Със здраве да си ползваш вилката :beer:
Изображение
Аватар
Stanev

Рейтинг: 1511

Мнениеот hanster54 » Чет Фев 02, 2012 4:16 pm

@ msniki - Ами не знам какви са твоите дефиниции за несериозен и некоректен, но аз определено визирам некоректност в ситуацията

Пича ми е писал в скайп и чакал 15 мин. - ок, приемам, че скайп-а се е бъгнал, след като му писах да си даде скайпа, той ми даде име на несъществуващ потребите...ок и това е бъг, но след като му писах и във форума не получих никакъв отговор....до момента в който го сложих в този списък :dontknow:

@ clkgtr06545 Пич, това, че не съм ти отговорил цял ден се дължи на факта, че освен, че работя, съм и в сесия и ситуацията стана неприятна след като ти отговорих, а не преди това.

СТИГА СМЕ РАЗТЯГАЛИ ЛОКУМИ В ТЕМАТА, АЗ ПИСАХ, ЧЕ СЪМ ГОТОВ ДА ПРОМЕНЯ ПОСТА СИ. ОТДЕЛИХ ВРЕМЕ ДА ИЗЛОЖА МАКСИМАЛНО ПОДРОБНО СЛУЧИЛОТО СЕ И НЕКА АДМИНИСТРАТОРА/МОДЕРАТОРА ДА ПРЕЦЕНЯТ. СПОКОЙНО МОГАТ ДА ИЗТРИЯТ МНЕНИЯТА МИ. А, АКО ЛИ НЕ ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПОДРОБНО ОПИСАНО, ЧЕ ВСЕКИ САМ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ ДО КОЛКО НЕСЕРИОЗНО/НЕКОРЕКТНО Е ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ. НИЩО ЛОШО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО, ОСВЕН ЗАГУБАТА НА ВРЕМЕ В УГОВОРКИ И ПИСАНЕТО НА ПОДОБНИ ОБЯСНЕНИЯ :rofl: НЕ ТАЯ ЛОШИ ЧУВСТВА КЪМ ПИЧА И МУ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ С ПРОДАЖБАТА!
Аватар
hanster54

Мнениеот clkgtr06545 » Чет Фев 02, 2012 9:49 pm

hanster54 написа:@ msniki - Ами не знам какви са твоите дефиниции за несериозен и некоректен, но аз определено визирам некоректност в ситуацията

Пича ми е писал в скайп и чакал 15 мин. - ок, приемам, че скайп-а се е бъгнал, след като му писах да си даде скайпа, той ми даде име на несъществуващ потребите...ок и това е бъг, но след като му писах и във форума не получих никакъв отговор....до момента в който го сложих в този списък :dontknow:

@ clkgtr06545 Пич, това, че не съм ти отговорил цял ден се дължи на факта, че освен, че работя, съм и в сесия и ситуацията стана неприятна след като ти отговорих, а не преди това.

СТИГА СМЕ РАЗТЯГАЛИ ЛОКУМИ В ТЕМАТА, АЗ ПИСАХ, ЧЕ СЪМ ГОТОВ ДА ПРОМЕНЯ ПОСТА СИ. ОТДЕЛИХ ВРЕМЕ ДА ИЗЛОЖА МАКСИМАЛНО ПОДРОБНО СЛУЧИЛОТО СЕ И НЕКА АДМИНИСТРАТОРА/МОДЕРАТОРА ДА ПРЕЦЕНЯТ. СПОКОЙНО МОГАТ ДА ИЗТРИЯТ МНЕНИЯТА МИ. А, АКО ЛИ НЕ ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПОДРОБНО ОПИСАНО, ЧЕ ВСЕКИ САМ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ ДО КОЛКО НЕСЕРИОЗНО/НЕКОРЕКТНО Е ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ. НИЩО ЛОШО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО, ОСВЕН ЗАГУБАТА НА ВРЕМЕ В УГОВОРКИ И ПИСАНЕТО НА ПОДОБНИ ОБЯСНЕНИЯ :rofl: НЕ ТАЯ ЛОШИ ЧУВСТВА КЪМ ПИЧА И МУ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ С ПРОДАЖБАТА!

ЕМИ НА ПЪРВИЯ ДЕН СЛЕД КАТО МИ ПРАТИ ЕДНО ЛС ПОВЕЧЕ НЕ МИ ОТГОВОРИ, КОЕТО СИ БЕШЕ ДОСТА НЕСЕРИОЗНО/НЕКОРЕКТО ОТНОШЕНИЕ.НА ВТОРИЯ ДЕН МИ ПИСА НАПРАВО ДА СЕ ВИДИМ НЯКАДЕ , НО АЗ НЕ УСПЯХ ДА ОТГОВОРЯ ВЕДНАГА , ТЪЙ КАТО И АЗ НЕ СЪМ ЧОВЕК БЕЗ РАБОТА.НЕ РАЗБИРАМ С КАКВО СЪМ БИЛ НЕКОРЕКТЕН/НЕСЕРИОЗЕН , КАТО САМО ВЕДНЪЖ ЗАБАВИХ ОТГОВОРА СИ С НЯКОЛКО ЧАСА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ТИ ЦЯЛ ДЕН НЕ МИ ОТГОВОРИ :deal: . В КРАЙНА СМЕТКА , КАКТО ТИ КАЗА НИЩО ЛОШО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО , ПРОСТО РЕШИ , ЧИ СЪМ НЕКОРЕКТЕН И РЕШИ ДА ГО СПОДЕЛИШ.ИМА ИЗЛОЖЕНО НАИСТИНА ДОСТА И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ КОЙ Е ПРАВ, И КОЙ Е КРИВ :popcorn: .АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ :beer:
clkgtr06545

Мнениеот stanislawch0 » Чет Фев 02, 2012 11:03 pm

Kosio666 Измамник От гр.Плeвен пуснал е обява че продава Specialized demo 9 и лъже хората и ги "засилва" да му наддават за частите по колелото ..
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
stanislawch0

Мнениеот mil4o3 » Чет Фев 02, 2012 11:17 pm

Мнооооого внимавайте с тоя подлец :flamethr: KOSIO666 :qright:
капката пробива камъка не със сила, а с постоянство
Аватар
mil4o3

Рейтинг: 1033

Мнениеот stanislawch0 » Чет Фев 02, 2012 11:18 pm

Моля Админа да го Ban по IP ,защото каза че ще се регистрира на ново .....
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
stanislawch0

Мнениеот mil4o3 » Чет Фев 02, 2012 11:21 pm

ebati lujeca si
[23:18:37] М-р Радковски: hxhaxhaxha
[23:18:38] bikes: :x
[23:18:57] М-р Радковски: beshe mi sku4no i nqmashe kfo da prava ;D
[23:19:04] М-р Радковски: i reshix tova da pravq
[23:19:37] bikes: daaa ni luje6 li
[23:19:38] bikes: be
[23:19:53 | (23:19:54 — редактирано)] М-р Радковски: mi neshto takova
Аватар
mil4o3

Мнениеот stanislawch0 » Чет Фев 02, 2012 11:22 pm

mil4o3 написа:Мнооооого внимавайте с тоя подлец :flamethr: KOSIO666 :qright:

Колега да не си ти тоя дето Kosio лъжеше до преди малко с вилката FOX 40 ? :D
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
stanislawch0

Мнениеот kosio666 » Чет Фев 02, 2012 11:23 pm

:dgrin: :dgrin: :dgrin: :dgrin: :dgrin: :dgrin: :dgrin: :dgrin: :dgrin: :dgrin: :dgrin:
Аватар
kosio666

Рейтинг: 1190

Мнениеот mil4o3 » Чет Фев 02, 2012 11:24 pm

stanislawch0 написа:...

Да ,тоя същия ми каза ,че ти ще я копуваш за 1800 лева :rofl:
Аватар
mil4o3

Мнениеот stanislawch0 » Чет Фев 02, 2012 11:33 pm

Аз пък не знаех че ще дам 1800лв за фокс 40 ... по-добре съм си с ХЦР-а ;д поне е истински и preload-a работи :D
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
stanislawch0

Мнениеот mil4o3 » Пет Фев 03, 2012 12:31 am

mil4o3 написа:Мнооооого внимавайте с тоя подлец :flamethr: KOSIO666 :qright:

Да даже заради него ходих да си залагам личните вещи по заложни къщи :(!: :bawling: , за да мога да му набавя нужната сума :banghead:
Аватар
mil4o3

Мнениеот Admin » Пет Фев 03, 2012 4:06 pm

KOSIO666 e баннат (и по име, и по IP адрес). Ако все пак се появи отново с друг профил, моля, сигнализирайте. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Downhill_01 » Пет Фев 03, 2012 4:10 pm

EKSAAAA Много точен изчака ме две седмици докато събера парите с радост ще търгувам отново с него!! :beer: :beer:
Колега, ся ти пожелавам много здраве.
Поздрави жената и децата, бате,
и стига си писал по тея форуми бе глупак.
Аватар
Downhill_01

Рейтинг: 1159

Мнениеот Out_of_bounds » Пет Фев 03, 2012 4:26 pm

Geronimo Колегата е супер точен, търгувайте с него без да се притеснявате, грешка няма! :beer:
Аватар
Out_of_bounds

Рейтинг: 1208

Мнениеот Geronimo » Пет Фев 03, 2012 5:07 pm

Out_of_bounds написа:Geronimo Колегата е супер точен, търгувайте с него без да се притеснявате, грешка няма! :beer:

Out_of_bounds точност и от страна на колегата, бързо се разбрахме по телефона, не е бавил пратката в еконт, обади се да потвърди че му харесва и е доволен - купувач за пример, да му е честита придобивката и да си я кара със здраве!
Аватар
Geronimo

Рейтинг: 1683

Мнениеот EKSAAAA » Пет Фев 03, 2012 5:20 pm

Downhill_01 - точен и коректен .Взе пратката в деня в който пристигна и всичко е 6 . :)
Аватар
EKSAAAA

Рейтинг: 1200

Мнениеот zeedor4o » Пет Фев 03, 2012 7:07 pm

Stanev :agree: С един разговор се разбрахме. Неслучайно има само положителни мнения за него. :beer:
Аз съм принцът на бял Ram
Аватар
zeedor4o

Рейтинг: 1559

ПредишнаСледваща

Назад към За пазара