Коректен! Може да се търгува с него!

Модератор: Модератори в пазара
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
hanster54 написа:clkgtr06545 - изключително несериозно отношение. Писах му че вземам продаваната от него стока, при което по погрешка ми праща писмо за друг потребител (прави уговорка и с него). Пише ми дай си скайп-а, при което аз му казвам да се уговорим тук във форума, но все пак оставям скайп. Той ми пише във форума, че ми бил писал - нямам никакво известие. Казвам му дай си скайп-а, дава ми скайп, търся го - няма потребител с такова име. Ебаси абсолютната загуба на време...Моето мнение е че не си заслужава търгуването с този индивид!
hanster54 написа:бла-бла.
hanster54 написа:@ msniki - Ами не знам какви са твоите дефиниции за несериозен и некоректен, но аз определено визирам некоректност в ситуацията
Пича ми е писал в скайп и чакал 15 мин. - ок, приемам, че скайп-а се е бъгнал, след като му писах да си даде скайпа, той ми даде име на несъществуващ потребите...ок и това е бъг, но след като му писах и във форума не получих никакъв отговор....до момента в който го сложих в този списък![]()
@ clkgtr06545 Пич, това, че не съм ти отговорил цял ден се дължи на факта, че освен, че работя, съм и в сесия и ситуацията стана неприятна след като ти отговорих, а не преди това.
СТИГА СМЕ РАЗТЯГАЛИ ЛОКУМИ В ТЕМАТА, АЗ ПИСАХ, ЧЕ СЪМ ГОТОВ ДА ПРОМЕНЯ ПОСТА СИ. ОТДЕЛИХ ВРЕМЕ ДА ИЗЛОЖА МАКСИМАЛНО ПОДРОБНО СЛУЧИЛОТО СЕ И НЕКА АДМИНИСТРАТОРА/МОДЕРАТОРА ДА ПРЕЦЕНЯТ. СПОКОЙНО МОГАТ ДА ИЗТРИЯТ МНЕНИЯТА МИ. А, АКО ЛИ НЕ ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПОДРОБНО ОПИСАНО, ЧЕ ВСЕКИ САМ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ ДО КОЛКО НЕСЕРИОЗНО/НЕКОРЕКТНО Е ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ. НИЩО ЛОШО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО, ОСВЕН ЗАГУБАТА НА ВРЕМЕ В УГОВОРКИ И ПИСАНЕТО НА ПОДОБНИ ОБЯСНЕНИЯНЕ ТАЯ ЛОШИ ЧУВСТВА КЪМ ПИЧА И МУ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ С ПРОДАЖБАТА!
mil4o3 написа:Мнооооого внимавайте с тоя подлецKOSIO666
stanislawch0 написа:...
mil4o3 написа:Мнооооого внимавайте с тоя подлецKOSIO666
Out_of_bounds написа:Geronimo Колегата е супер точен, търгувайте с него без да се притеснявате, грешка няма!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта