от rosty_sz » Пон Мар 31, 2008 5:35 pm
До колкото си спомням Митко беше в челната група която ми направи здрав ластик на Кортенския баир. Там изтървах групата с около 70 метра и като почна спускането в тоя вятър нямах никакъв шанс. За 30 километра челната група ми направи 5 мин. и беше безмислено да гоня, но също толкова глупаво беше да карам сам, ВЯТЪРА БЕШЕ УЖАСЕН. Та на първата контрола спрях и чаках някаква група, че да продължим заедно. Събрахме се 9 човека и хайде към Казанлък. Почнаха се смени, приказки, чудесна приятелска атмосфера, приятно темпо 23-24 км/час и така няколко километра след Гурково. Минаваме Гурково и викам на групата внимавайте, че както е хубав пътя и изникват направо кратери. Та нали сме в район където карам редовно. И какво мислите, още първия кратер беше мой. Точно издадох смяна и застанах отзад никой не маркира само се чу "дупка " и вече бях в нея. Трагедия външна , вътрешна гума пръснати каплата подбита поне останах на велосипеда. Всички спряха някои ми помогнаха да сменя вътрешната гума и хайде пак ама гледам си външната гума и ми е зле, чисто нов мишелин с две цепки и се вижда вътрешната гума. Мисля ще карам така до Казанлък и там ще си купя нова външна за да мога да продължа. Тръгнах към магазина и разочарованието беше огромно като видях ,че по някаква причина магазина не работи. И така без гума и без група продължих към Енина където трябваше да има контрола. Там се намерих с Жоро с който си караме редовно и с него поехме към финала обратно. През целия път пак ВЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯТЪР ама ЯК. Финиширахме за 10 часа, първите разбрах, че финиширали за 8 часа а последните за около 12 часа. Хайде стига, че стана цял роман утре още инфо.