Браво

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Браво

Мнениеот Митко Ruse » Чет Мар 27, 2008 12:39 pm

Забелязах от Entry list,че някой от вас са се записали за 29 март да карат.Ще ме познаете по Dynatek-ка и преклонната ми възраст-верно има и доста по-стари затова пък карат по-добре.Обадете се.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот vladimir.dzhuvinov » Чет Мар 27, 2008 10:20 pm

Екипировката съхне на простора, колелото - почистено, настроено и смазано - е притихнало в очакване :)

Утре в 14ч потегляме с познат (Стефан, участвал е миналата година) от Пловдив към Сливенските бани, по план очакваме да пристигнем към 17ч.

Сега ще кажа една молитва за хубаво време и настроение в събота :D

ПС: Какво е dynatek?
Кротко планинско колоездене :: Изображение
Аватар
vladimir.dzhuvinov

Ееееееееееееееееееее

Мнениеот Митко Ruse » Чет Мар 27, 2008 10:39 pm

Марка колело-http://www.dynatekbicycles.com/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=42
Митко Ruse

Re: Ееееееееееееееееееее

Мнениеот vladimir.dzhuvinov » Чет Мар 27, 2008 11:13 pm

Митко Ruse написа:Марка колело-http://www.dynatekbicycles.com/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=42

Wow :bigeyes:
Кротко планинско колоездене :: Изображение
Аватар
vladimir.dzhuvinov

Re: Браво

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Мар 29, 2008 9:39 pm

Митко Ruse написа:Забелязах от Entry list,че някой от вас са се записали за 29 март да карат.Ще ме познаете по Dynatek-ка и преклонната ми възраст-верно има и доста по-стари затова пък карат по-добре.Обадете се.

Митко, баце, дай некво инфо за проявата, кои бехте, кво беше класирането, изобщо разкажи цветно за проявата. Мене днеска ми вадиха некакъв сраснал с мандибулата кътник и сега съм се подул като топка у главата, иначе имах доброто желание да дойда. Нищо, живи и здрави, другия път. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Митко Ruse » Нед Мар 30, 2008 8:04 am

Уффф скапах се!!!Не са за мен тези дългите карания.Иначе бяха част от хората дето караме ветерани.От младите Бръмбар от форума момчето с червената фланелка Влади, Рости от Ст.Загора и от форума други не се сещам.Още от старта започнаха простотиите като тестване на карачите да отпаднат по слабичките/има смисъл така се пазим от падания/.И една група от седем осем човека тръгна яко напред.Разпиляха се хората на по малки групички и не мога да кажа какво стана с тях, защото като си тръгнах за Русе още ги нямаше.Аз признавам,че не съм подготвен за такива карания/пък и за това се пуснах да тренирам/ и не бях активен а само стисках.Изпъсках групата и я настигах.На излизане от Казанлък със сичкия си акъл като взех та се откъснах напред и така десет километра.Обаче разбирасе ме настигнаха и се хванах отново.По едно време се зазяпах нещо/или не ми я показаха/ и като паднах в една дупка ама сигурно дваисе санта на каплите няма проблем/кампи нуклеон/ от удара ми се схвана крака и изтървах групата.И така 50км. сам в силен вятър гледъм как групата заминава и не мога да ги хвана.Виждах ги сигурно 20км. Накрая нещо се разпилели с по няколко минути разлика но Бръмбара/Васко/първи.Polara ми показа 6800калории изгорени колко нещо изядох и накрая чак почнах да вия сам щях да паса трева по банкета.Как някои не ме настигна,че да се приберем.Абе патила.
Ако те интересъва нещо питаи.
Митко Ruse

Мнениеот evilzet » Пон Мар 31, 2008 12:06 pm

Абе един вид сте го превърнали баш на състезание. Не че има нещо лошо - който може да настъпва , но идеята на бреветите май е по-различна.
evilzet

Мнениеот Митко Ruse » Пон Мар 31, 2008 2:31 pm

Това става само на 200км. и който изка да се покаже от аматьорите използва това каране.В природата на мъжете е да си мерят п---ите.Аз съм очаквал да има много по голямо участие.За съжаление каде са младите момчета?То не е ли чудно хора на по 70г. да карат а от 15г. до 30г. да ги няма никакви.
Митко Ruse

Мнениеот rosty_sz » Пон Мар 31, 2008 5:35 pm

До колкото си спомням Митко беше в челната група която ми направи здрав ластик на Кортенския баир. Там изтървах групата с около 70 метра и като почна спускането в тоя вятър нямах никакъв шанс. За 30 километра челната група ми направи 5 мин. и беше безмислено да гоня, но също толкова глупаво беше да карам сам, ВЯТЪРА БЕШЕ УЖАСЕН. Та на първата контрола спрях и чаках някаква група, че да продължим заедно. Събрахме се 9 човека и хайде към Казанлък. Почнаха се смени, приказки, чудесна приятелска атмосфера, приятно темпо 23-24 км/час и така няколко километра след Гурково. Минаваме Гурково и викам на групата внимавайте, че както е хубав пътя и изникват направо кратери. Та нали сме в район където карам редовно. И какво мислите, още първия кратер беше мой. Точно издадох смяна и застанах отзад никой не маркира само се чу "дупка " и вече бях в нея. Трагедия външна , вътрешна гума пръснати каплата подбита поне останах на велосипеда. Всички спряха някои ми помогнаха да сменя вътрешната гума и хайде пак ама гледам си външната гума и ми е зле, чисто нов мишелин с две цепки и се вижда вътрешната гума. Мисля ще карам така до Казанлък и там ще си купя нова външна за да мога да продължа. Тръгнах към магазина и разочарованието беше огромно като видях ,че по някаква причина магазина не работи. И така без гума и без група продължих към Енина където трябваше да има контрола. Там се намерих с Жоро с който си караме редовно и с него поехме към финала обратно. През целия път пак ВЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯТЪР ама ЯК. Финиширахме за 10 часа, първите разбрах, че финиширали за 8 часа а последните за около 12 часа. Хайде стига, че стана цял роман утре още инфо.
rosty_sz

Рейтинг: 1380

До Rosty

Мнениеот Митко Ruse » Вто Апр 01, 2008 9:03 am

Rosty подскажими кой си.Трябваше да ми се обадиш щом си ме познал.Като каза за вятъра отново се разплаках.Времето ми по кампютара с почивките вкл. е 8часа 21мин..
Митко Ruse

Мнениеот rosty_sz » Вто Апр 01, 2008 10:24 am

Карах жълто-черния Драг Блей и бях с червен уинд-стопер с червена каска. Не се обадих защото навързах нещата че си ти чак като останах сам след кортенското изкачване а после май не се видяхме повече. Нищо ако не в Исперих, ще се видим през май в Сливен.
rosty_sz

Мнениеот Митко Ruse » Вто Апр 01, 2008 10:33 am

Не беше ли с една доста издута раничка.За Исперих трудно ще ме излъжеш.Май месец в Сливен ама 15км. критериум с целия отбор готови да леят кръв.
Митко Ruse

Мнениеот rosty_sz » Вто Апр 01, 2008 2:39 pm

Човека с раницата караше Драг мисля Мастър червено и черно.
rosty_sz

Мнениеот Митко Ruse » Вто Апр 01, 2008 2:57 pm

Прати ми някоя снимка защото не се заглеждам по Драговете чак толкова.Пък за Исперих може да навия моите да покараме сто километра да ви поводим.Маршрута мисля е като осморка.
Митко Ruse

Мнениеот rEsPeCT » Вто Апр 01, 2008 11:15 pm

Само неразбрах, този тур който сте го правили колко км е бил?
Аватар
rEsPeCT

Рейтинг: 1058

Мнениеот did » Вто Апр 01, 2008 11:16 pm

rEsPeCT написа:Само неразбрах, този тур който сте го правили колко км е бил?

200
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Митко Ruse » Сря Апр 02, 2008 8:45 am

206км със 1800м.обща денивилация.
Митко Ruse

Назад към Други видове колоездене