http://vuelta.it/ruoteSUPERLITE/20.html
и в тази връзка искам да попитам. Вуелта не се ли правеха в Русе? ( Митко?) И ако е така правят ли този модел (интересуват ме 20/20 спици). Продават ли се и за колко в България?
brumbar написа: Толкова постна информация са дали, че по-добре да бяха оставили само картинката. Не е ясно спиците дали са алуминий или stainless steel .
Алуминий + J bend спица = бягай и не поглеждай назад.
Митко Ruse написа:... И както забеляза, че имам проблем с теглото и затова почвам подготовка за новия сезон с отслабване.Поставена ми е задача от отбора да се състезавам на 75кг. следващата година...
Ivan_NL написа:То моя въпрос не беше слуаен , защото и аз съм се поохранил и гоня Митко по килограми - 80. Нормално съм 74-76. Преди две години се порбвах на 72 , ама на тея кила нещо взеха много да ми изчезват силите , та се върнах пак 3-4 кила нагоре. Явно ми е свинска структурата. Във всеки случай и мойта цел е до Нова година да се оправя.
brumbar написа:Аз съм 64 килограмова балерина и обичам да правя пируети по баиратеНашия отбор също ми постави условие догодина да карам в 75 килограмовата категория - май на мен ще ми е най-тежко да се справя с "проблема" с килограмите
sam_u_rai написа:brumbar написа:Аз съм 64 килограмова балерина и обичам да правя пируети по баиратеНашия отбор също ми постави условие догодина да карам в 75 килограмовата категория - май на мен ще ми е най-тежко да се справя с "проблема" с килограмите
НЕДЕЙЙЙЙ!!!
brumbar написа:Аз съм 64 килограмова балерина и обичам да правя пируети по баиратеНашия отбор също ми постави условие догодина да карам в 75 килограмовата категория - май на мен ще ми е най-тежко да се справя с "проблема" с килограмите
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта