, колелото си
.
, колелото си
.sam_u_rai написа:DstupidBastarD написа:bokichaa написа:Бацета, имам нужда от помощ.
Ше донесем един почти работещ пулсомер, който май в момента показва само часа (21:51 е според него сега), само требва да си го свериш и требва да те пуснат да караш.
Имам часовник с пулсомер, нагръдник който се слага за да ти отчита часовника. В момента е работещ. Звънни ми на 087860057 за да се разберем и да ти го изпратя.
bokichaa написа:Абе, баце Стефчо де го?
От тук натам вече изпуснах напрежението, натоварих колелото на верния ми кон "Паджеро" прибрах моите спътници и благополучно в 23.30 кацнах у дома, където цялото домочадие се беше наредило като на делегация и всички ми показваха този жест 
Баце Бокич, а иначе почти всички подкрепихме като публика. Беше гот, и дори ако догодина съм сглобил някакъв по свестен байк бих се пробвал и аз.Neo_92 написа:Има ли някой шосейкаджия участвал в 24 часовия маратон ? Доколкото разбрах баце Бокич е участвал ?
, колелото си
.brumbar написа:Стефчо остана с Т.К Б.Л и компания на хижа Смирненски. Истински дзвер е той![]()

DstupidBastarD написа:Оставям на баце Марфи да разкаже свойте приключения, щото подозирам, че са били доста интересни.

DstupidBastarD написа:...
madsnake написа:DstupidBastarD написа:...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е те това си е описание баце
Митко Ruse написа:Бравоооооооооо!!!Браво на Мърфи, Росен, Васко и Бокичааа.Завиждам Ви!Завиждам Ви за преживяното и благодаря за пътеписите.Алеко Константинов ряпа да яде.Ама се завързва една дружба междуфорумска, която много ме кефи.При първата среща с горепосочените а и ако има изпуснати черпя бира.Бравооооооо!
Митко Ruse написа:Може би четвъртака ще доида командировка до София и почваме бирен фест.
DstupidBastarD написа:...Трасето беше мокро, хладно (не повече от 4-5 градуса), яко мъгливо, облачно и само ТЧИНТДССУП (новият ник на, тоа, чието име не требва да се споменава у планината, накратко Туше) липсваше. Липсваше, но не осезаемо, некакси витаеше у въздуха и се едно си седи у Юндола и се чуди дали да не припали гуметата към Белмекен....
todor todorov написа:DstupidBastarD написа:...
Най-много да приготвя един чифт нови карбонови капли за догодина, та да държа Баце Бокич мотивиран да кара

brumbar написа:... и гръмоотвод под другата

Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта