, колелото си
, колелото си  .
.
marsa написа:Neo_92, сега тъй като си вече сред нас - групата на Софийските бацета, искаме да знаем тука ли ти е шосейката и кога ще те видим да покараш с нас
 Трябва само да измисля шпайкове че без ше ми е много зор с вас.
  Трябва само да измисля шпайкове че без ше ми е много зор с вас.

Grash написа:Централни софийски

Grash написа:И защо трябва да се прибираме след Костенец? Дайте от там да качиме Белмекен, че отдавна не сме били тама, после Юндола - Якоруда - Банско - Благоевград(тук набързо качваме яз.Калин) - Дупница - Кюстендил - Перник - София - Пирогов - Централни софийски
http://www.bikemap.net/route/318438?125339076222725
ivajlo написа:Бацета, как ще погледнете на предложението тура у понеделник да бъде:софия-ярема-ковачевци-самоков-боровец-долна баня-костенец-ихтиман-софия, или казано с думи прости -обратния на original маршрут,предложен от баце Росен (дано не ми се разсърди)?

DstupidBastarD написа:Само, че требва да настъпат некои (козметични) промени в тръгването, като часът стане 9 (максимум), а местото на срещата - спирката на рейсовете за Бистрица, дето е веднага след като се пресече околовръстното от Ст.град нагоре /май се казва Бистришко шосе/. Кво ше кажете?

marfi написа:DstupidBastarD написа:Само, че требва да настъпат некои (козметични) промени в тръгването, като часът стане 9 (максимум), а местото на срещата - спирката на рейсовете за Бистрица, дето е веднага след като се пресече околовръстното от Ст.град нагоре /май се казва Бистришко шосе/. Кво ше кажете?
Колкото по-рано толкова по-добре

DstupidBastarD написа:8:30. Окей?

DstupidBastarD написа: да тръгнем в 8:30. Окей?

Grash написа:DstupidBastarD написа: да тръгнем в 8:30. Окей?
Нямам зимна екипировка

madmartigan написа:От сега гласувам за "Златната Среда" ®. И сядам да медитирам за повече пауър утре. Оммммммм...

DstupidBastarD написа:madmartigan написа:От сега гласувам за "Златната Среда" ®. И сядам да медитирам за повече пауър утре. Оммммммм...
Баце, вече си горд мамут, тва дава поне 10-15км/ч по-висока средна скорост. Утре требва да получиш бойно мамутско кръщение на 15%-овата стеничка след Бели Искър!!!

Grash написа:Последно остава 8:30 на спирката след околомръстното, нали? Има голяма вероятност да ви изпратя само до Ярема, но ще видим... Днес коляното се обади доста рано, което прави случая различен от този който имах с дясното, защото там проблема се появаваше след 4-тия час активно каране...

BluE_Magic написа:Я направете една тема за колената и там да се пише как да се предпазваме от този проблем, защото е много сериозен и много хора слизат от колелата заради това.

BluE_Magic написа:Я направете една тема за колената и там да се пише как да се предпазваме от този проблем, защото е много сериозен и много хора слизат от колелата заради това.

Grash написа:BluE_Magic написа:Я направете една тема за колената и там да се пише как да се предпазваме от този проблем, защото е много сериозен и много хора слизат от колелата заради това.
Баце то си има тема... http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=53442
Аз съм стар и тежък, но това дето казваш, че и твоите съотборници имат проблеми, ми се струва странно...
 баскетбол
 баскетбол  почнаха да ме болят колената още като тинейжър. Когато растат кокалите ставите са уязвими.
 почнаха да ме болят колената още като тинейжър. Когато растат кокалите ставите са уязвими.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта