stilo написа:13 на Шела?
Бройте ме и мен.

marfi написа:Еми 13:00.
Обаждам се на баце Иво.
Трябва да си взема и гамаши, някой да знае от къде в неделя?

,
 , 

DstupidBastarD написа:Баце, викам да тръгваме в 13,00ч., че в колебания ше си мине деня и накрая пак на тренажорите ше требва да въртим.

, колелото си
, колелото си  .
.

ivajlo написа:Бацета–Росен и Марса,хубаво ли беше карането,аз май го изпуснах, но се радвам за вас, големи красоти за нападали листа и мокьр асффалт,но кажете за утре - аз съм сигурен за Петрохан, ама не може ли по-раничко,некъде към 10 най-късно,че да има време да се приберем през Бързия, Миланово,Своге,Нови Искър, така поне го мислех,но незнам дали Марса ще е съгласен,баце Росен ще остава в Искрец ,а и няма ли други желаещи????
 , колелото си
, колелото си  .
.

, колелото си
, колелото си  .
.

София - Костинброд (през) - Петрохан - Бързия - Вършец - Голема и Малка Бели Речки - Миланово - Своге, от там баце ТК си замина на Искрец, а аз и Иво хванахме... влака за София, че позакъсняхме, а аз се бях сдухал много.Lampre написа:Хей бацетаааа, не казвате нищо за днешното каране! Направихте ли го, прибрахте ли се, как сте, що сте, какъв маршрут врътнахте!?
 Аз напоследък почти не съм карал, което доведе до драстичен спад във формата и бях толкова изпушил, че на катеренето на Миланово баце ми помагаше на няколко пъти като ме буташе за гърба... безкрайно благодаря за което! Бацета, без вас си бях зел-дал на тея баири...
 Аз напоследък почти не съм карал, което доведе до драстичен спад във формата и бях толкова изпушил, че на катеренето на Миланово баце ми помагаше на няколко пъти като ме буташе за гърба... безкрайно благодаря за което! Бацета, без вас си бях зел-дал на тея баири... , колелото си
, колелото си  .
.
marsa написа:.... Голема и Малка Бели Речки - Миланово - Своге...

, колелото си
, колелото си  .
.

marsa написа:София - Костинброд (през) - Петрохан - Бързия - Вършец - Голема и Малка Бели Речки - Миланово - Своге, от там баце ТК си замина на Искрец, а аз и Иво хванахме... влака за София, че позакъсняхме, а аз се бях сдухал много.Lampre написа:Хей бацетаааа, не казвате нищо за днешното каране! Направихте ли го, прибрахте ли се, как сте, що сте, какъв маршрут врътнахте!?
Снимки:
http://moiata.snimka.bg/sports/05-10-09 ... 429398.all малко, но от сърце
Баце ТК заяви, че ми немало пауъра още на Гинци, което ни позволи да караме с негоАз напоследък почти не съм карал, което доведе до драстичен спад във формата и бях толкова изпушил, че на катеренето на Миланово баце ми помагаше на няколко пъти като ме буташе за гърба... безкрайно благодаря за което! Бацета, без вас си бях зел-дал на тея баири...
 Ама, защо не са те снимали, само ти си несел фотото
 Ама, защо не са те снимали, само ти си несел фотото  Колкото до пауъра ти - ами нормално, състезателния зесон е към края си. но и освен биричка и проитенче трябва за него
 Колкото до пауъра ти - ами нормално, състезателния зесон е към края си. но и освен биричка и проитенче трябва за него  Хубав маршрут сте направили, трябва да го направим с по-голяма група, че да се търкляме по-бързо:roll2:
 Хубав маршрут сте направили, трябва да го направим с по-голяма група, че да се търкляме по-бързо:roll2:
marsa написа:ОФЕРТАТА за утре е следната:
С баце Иво уговорката ни е 10ч. на Централна гара, по- точно на входа за автобуси на Автогарата. Дестинацията е през Нови Искър, посока Своге, но се отклоняваме в отбивката за Батулия, ще караме до Ябланица, и вероятно още млако нататък, колегата води.
Това е в общи линии:
http://www.bikemap.net/route/331515
Като гледам профила ще е много готино и съвсем не тежко каране, ако някой е свободен - направо на срещата!
 Няма лощо за маршрута през Батулия, само пазете каплите
  Няма лощо за маршрута през Батулия, само пазете каплите  
  Приятно и яко каране утре, и много слънчев тен
  Приятно и яко каране утре, и много слънчев тен 

, колелото си
, колелото си  .
.

todor todorov написа:Аз утре по обяд или ранен следобяд паля гумите в посока Велинград.
Връщам се от там събота, пак ще тръгна по обяд или ранен следобяд.
И в двете посоки ще карам през Ярема, Юндола и Боровец. Ще се радвам на компания както за целия път, така и за части от него.

, колелото си
, колелото си  .
.

Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта