stilo написа:13 на Шела?
Бройте ме и мен.
marfi написа:Еми 13:00.
Обаждам се на баце Иво.
Трябва да си взема и гамаши, някой да знае от къде в неделя?
DstupidBastarD написа:Баце, викам да тръгваме в 13,00ч., че в колебания ше си мине деня и накрая пак на тренажорите ше требва да въртим.
ivajlo написа:Бацета–Росен и Марса,хубаво ли беше карането,аз май го изпуснах, но се радвам за вас, големи красоти за нападали листа и мокьр асффалт,но кажете за утре - аз съм сигурен за Петрохан, ама не може ли по-раничко,некъде към 10 най-късно,че да има време да се приберем през Бързия, Миланово,Своге,Нови Искър, така поне го мислех,но незнам дали Марса ще е съгласен,баце Росен ще остава в Искрец ,а и няма ли други желаещи????
София - Костинброд (през) - Петрохан - Бързия - Вършец - Голема и Малка Бели Речки - Миланово - Своге, от там баце ТК си замина на Искрец, а аз и Иво хванахме... влака за София, че позакъсняхме, а аз се бях сдухал много.Lampre написа:Хей бацетаааа, не казвате нищо за днешното каране! Направихте ли го, прибрахте ли се, как сте, що сте, какъв маршрут врътнахте!?
marsa написа:.... Голема и Малка Бели Речки - Миланово - Своге...
marsa написа:София - Костинброд (през) - Петрохан - Бързия - Вършец - Голема и Малка Бели Речки - Миланово - Своге, от там баце ТК си замина на Искрец, а аз и Иво хванахме... влака за София, че позакъсняхме, а аз се бях сдухал много.Lampre написа:Хей бацетаааа, не казвате нищо за днешното каране! Направихте ли го, прибрахте ли се, как сте, що сте, какъв маршрут врътнахте!?
Снимки:
http://moiata.snimka.bg/sports/05-10-09 ... 429398.all малко, но от сърце
Баце ТК заяви, че ми немало пауъра още на Гинци, което ни позволи да караме с негоАз напоследък почти не съм карал, което доведе до драстичен спад във формата и бях толкова изпушил, че на катеренето на Миланово баце ми помагаше на няколко пъти като ме буташе за гърба... безкрайно благодаря за което! Бацета, без вас си бях зел-дал на тея баири...
marsa написа:ОФЕРТАТА за утре е следната:
С баце Иво уговорката ни е 10ч. на Централна гара, по- точно на входа за автобуси на Автогарата. Дестинацията е през Нови Искър, посока Своге, но се отклоняваме в отбивката за Батулия, ще караме до Ябланица, и вероятно още млако нататък, колегата води.
Това е в общи линии:
http://www.bikemap.net/route/331515
Като гледам профила ще е много готино и съвсем не тежко каране, ако някой е свободен - направо на срещата!
todor todorov написа:Аз утре по обяд или ранен следобяд паля гумите в посока Велинград.
Връщам се от там събота, пак ще тръгна по обяд или ранен следобяд.
И в двете посоки ще карам през Ярема, Юндола и Боровец. Ще се радвам на компания както за целия път, така и за части от него.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта