Аз се отказах днес.Голямо ще е, а смяната ще е по-скъпа от предложението на г-н Synthesis.Остава главоблъсканицата между Sora/Tiagra, която в цената, грубо казано, е двойна, а не зная в издръжливост и удобство как ще се изрази за мен.От Ultegra прекалено много недоволни има по другите форуми, а и ми иде скъпо.За Campagnolo ми е рано, аз бъкел не разбирам.А г-н Желев явно го хванах изнервен, или в неподходящ момент, защото беше груб, след като му казах, че не мога да взема оня Drag Master TEAM за 1600лв.Нарече ме " образ ", а всички вас-неуки, и започна да настоява как разликата била цял килограм, а между лапа Ritchey и карбонова-100лв, и как не съм правел разлика между Drag Master Tiagra, и Drag Master Team.Било за ценители, и какво ли не...Може ли такова нещо, бе, във всеки един магазин те изнудват и те правят на мармалад, и всеки, ако не му купиш неговото, да го отървеш, ще те изкара последния цървул...До момента Niko Bikes, Zhelev Bikes, магазинвелосипеди, и един варненски магазин, зад РПУ за задгранични паспорти...Хвала на Георги Спиров-Synthesis, разликата между него и тия измекяри е оттук до луната.Как да дам 1600 лв за втора ръка колело, като за 1200 лв вземам чисто ново, с 2 години гаранция, и какво ли не...С трици стадо маймуни лови ли се...Как може да ми говори така...На Спиров му се обадих няколко пъти за по 10 минути, човекът беше повече от любезен...Какво да направя аз, като в БГ малко хора умеят да правят бизнес

Отвсякъде слушам само " Ама аз това не мога да го доставя, ама ние ще ви се обадим, ама що не си вземеш ей онова, дето виси закачено, ама що ти е шосейка..." и почти никъде в цяла БГ няма наличности...Или, ако има, нямат размери...Пфу...И това ми било европейска държава...Чакай си за Shockblaze, а те може и след 10 години да излязат...Другият вариант ми е онази Sora и онова, от Бургас, за 1055 лв, как ще го коментирате ?