Баце, не ми се иска да прозвучим мнително, ма нещо ни липсваш напоследъка. Шо така?
sportacus написа:Баце Абсолютно! ........ ти заради тия гръцки бревети съвсем заряза българските проявиЯ се стегни!
ivajlo написа:.....и евентуална оферта за утре....очаквах да тръгнете поне в 11...ама нейсе
bokichaa написа:Утре това, ама аз викам да слезем на по кафе до Ковачевци...мм??
marsa написа:Аз мислех утре да си устроим една подобаваща загрявка със старт 8 макс 9?
Ето тук е същинския старт:Grash написа:Може ли малко уточнение, относно утре. Нещо не разбрах точно в колко часа и къде трябва да съм, ако искам да карам с вас. Видях че и някакво мероприятие има заформено, но нищо не ми стана категорично ясно от гореспоменатата тема. Моля ако някой може ясно да обобщи за какво става на въпрос, че съвсем се обърках.
bokichaa написа:ivajlo написа:.....и евентуална оферта за утре....очаквах да тръгнете поне в 11...ама нейсе
viewtopic.php?f=5&t=62384&start=60
Утре това, ама аз викам да слезем на по кафе до Ковачевци...мм??
rarekin написа::xx(:
Дано и вие сте си изкарали яко.
DstupidBastarD написа:rarekin написа::xx(:
За яко, яко беше, но съм мръсен като байкар, баце. Днеска, като се заврехме у лайната още у Нови хан, та не излезнахме от тех до стадион Славия, байкаризъм форева!
DstupidBastarD написа:rarekin написа::xx(:
За яко, яко беше, но съм мръсен като байкар, баце. Днеска, като се заврехме у лайната още у Нови хан, та не излезнахме от тех до стадион Славия, байкаризъм форева! За утре опциите са две, споредзависи кога си на бачкане. Може да направиш с нас едно Бистрица-Железница-Ярема-Ковачевци-Брезите от 9 до 12 или 12,30 до 15,30 да вържеш с некой шосейкаджия и да го черпиш бира у Драгалевци.
rarekin написа:... За бирата - аз, баце, предпочитам да черпА нЕкой шосейкаджия за тва, че ми е показал некое готино маршрутчее..
bokichaa написа:...абе и тук е мокричко, ако туй те успокоява...ма нали ше има бира..
DstupidBastarD написа:....щото карането ше е "на кантар" със светлото време.
Най-послеDstupidBastarD написа:Стартът е в 12ч. от мосчето на Цариграцко
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта